Nazdárek lidi, potřebuju nějaky nový aktiv. obyč. repráky v ceně cca 300,- můžete mi pliis poradit/doporučit nějaký levný ale dobrý bedny?
diky *W*
Printable View
Nazdárek lidi, potřebuju nějaky nový aktiv. obyč. repráky v ceně cca 300,- můžete mi pliis poradit/doporučit nějaký levný ale dobrý bedny?
diky *W*
za 300Kc si kup cokoliv, vsechno to bude mit do repraku hodne daleko..spis sou to takovy chrastitka a to co vydavaji se mzoan da nazvat i zvukem ;D
Rozhodne ne treba hudbou :)
kup si kabel a připoj to přes věž (jestli ji máš) a je to lepší a vyjde tě to levnějc :-D :-D
To už si ty zvuky radši představuj ;D , než chrastítka za 300
ZA ty prachy si kup radsi nejake sluchatka, i kdyz za 300 taky nesezenes nic moc... :(
myslis 300 dolaru? to uz koupis solidni bedynky ;D
ve frcu gramofon s bedynkama, je to lepsi nez sestava od geniuse ;D
takovy urcite nejsou :roll:Citace:
Původně odeslal Vali
levny / dobry repraky za 300 ;D
5 min strachu v obchode a mas jakykoliv zadarmo ;D
To si kup radši špunty do uší (sluchátka) ;DCitace:
Původně odeslal Vali
ale lidi to zas takova sranda nejni, fakt -> ja mam ten gramec s tema bedynkama (od ovoce) ;D
;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal donnau
Hehe, treba zrovna s Geniusama 5.1 by se zdrhalo fakt v pohode ;D .Citace:
Původně odeslal Voky
noo, jestli pro ten "strach v obchode" :? beres sebou tak - cirka ctyri chlapky - bude to s tema geniusama v poho 8-) 8)
ja bych si vzal na to koločko ;DCitace:
Původně odeslal KUBA
ale jo, da se to. ja jsem je tahnul 4x pres celou prahu jen tak v naruci. 2 cesty byly kvuli reklamaci. sice mel potom ruce jako vopice ale byl sem stastnej ze to konecne facha :)
to jekombinace bedny a 300korun ... pokud nemas prachy tak spis si kup sluchatkaa "obyc" za petikilo
Chalani maju pravdu, za 300 fakt asi len znackove stuple do usi, tie ale po viachodinovej smazbe zacnu byt trochu neprijemne, takze ak silou mocou repraky tak je to uplne jedno vsetky za tu cenu su velmi zle. az od 1500,- hore sa da uvazovat o niecom 2.1 (creative 1600 sa uz daju prezit)
Neprojel bys dveřma ;DCitace:
Původně odeslal Krupa
:-D ;D :-D :lol:
Nakonec jsem si "připlatil" :wink: a koupil si repro Genius SP-G10 200W (2*10W RMS) rozsah 45Hz-20kHz - celkem slusny..
Malinko me sice mrzi ze napad s tema bedynkama (od ovoce) :lol: neprisel driv,mohl jsem usetrit ;D ;D ;D
Bye panové
nahodou ty bedynky od vovovce jsou skvely 8)
mam je v pokoji z kompu mam kabl o gramce (zesik) dve krasny dreveny bedny a mate slyset ten hukot kdyz to vorostuju..... ;D
musim rict ze pro poslech hudby je to lepsi nez 5+1 to stopro, zvlaste na nasem malem kolejnim pokojicku, doma k tomu hopnu jeste dve bedynky z veze a mam 2+2 :D ;D ;D
no asi to nebude lepsi nez Creative Inspire ...Citace:
Původně odeslal donnau
běž do MIRONETU a rekni ze chces ty nejvetsi shity ktery existujou a stojej 192kc a jeste ti zbyde na ty o neco lepsi bedynky od ovoce ;D ;D ;D