Nevim proc si IE nepamatuje heslo. I kdyz je zaskrtnuto policko ulozit heslo, pokazdy kdyz ho znovu spustim neni checkbox zaskrtnuty a policko s heslem je prazdne. Deje se tak v IE 6 SP1 a Win98... vubec nevim, jak se toho zbavit. Dik...
Printable View
Nevim proc si IE nepamatuje heslo. I kdyz je zaskrtnuto policko ulozit heslo, pokazdy kdyz ho znovu spustim neni checkbox zaskrtnuty a policko s heslem je prazdne. Deje se tak v IE 6 SP1 a Win98... vubec nevim, jak se toho zbavit. Dik...
možno nemáš zapnuté cookies.
Tools - Internet Options - Privacy - Custom a všade nastav, aby akceptoval cookies.
Fíha tak to nevim, má to samý a fachá mi to v pohodě, akorát mám WinXP.
Ja jsem se s tim taky nikdy nesetkal... vzdycky mne to chodilo v pohode. Nastaveni utajeni je na stredni zrovni - defautne po instalaci.
Znovu jsem se setkal s timto problemem. Doma jsem si nainstaloval Win98 SE hodil jsem tam IE 6 SP1 a nakonfiguroval jsem pripojeni k Netu pomoci modemu. Pokazde kdyz se chci pripojit, musim vypsat heslo, protoze si ho Explorer nepamatuje. Ty checkboxy (zapamatovat heslo a atomaticky vytacet) jsou zasednuty - proste nejsou aktvini. Znova podotykam, ze jsem to nikdy nevidel. Je to dost neprakticke to porad vypisovat. Muzete mi nekdo poradit.
teraz neviem ci na to nevysiel nahodou nejaky patch od MS, svojho casu to bol dost rozsireny problem u W98 AFAIR, skus pohladat na nete W98 + internet password saving problem ci take cosi, urcite to riesili ludia, tiez bych sa pohrabal po registroch a skusil odtial vymazat resp. natvrdo dat to heslo...Citace:
Původně odeslal Waliz
Sa mi zda, ze si treba nastavit nizsiu bezpecnost v sieti internet...
Zkus nainstalovat k sitim Klient site Microsoft (stale muze zustat Prihlasovani do Windows).
Jak říká Harry, nainstalovat klienta sítě Microsoft, už jsem se s tím setkal.
Musis byt prihlaseny do Windows (tzn. ze ak pouzivas prihlasovanie, NESMIES ho zrusit kliknutim na Cancel alebo stlacenim ESC).
Ten prihlasovaci dialog jsem nejakym zpusobem zrusil - Ovladaci panely/Sit, ani nevim, jak. Porad me to pri startu otravovalo, uz jsem nevedel, co s tim. Z toho asi vyplyva, ze nikdo neni prihlasen, tudiz to nezna heslo, jo? Ale jak se prihlasovat automaticky bez toho dialogu.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Vyvolat znovu dialog a prihlasit se s prazdnym heslem. Priste uz prudit nebudou.Citace:
Původně odeslal Waliz
Taky jsem si myslel, dokonce to tam pisou, ale tezkej omyl... porad to prudi, driv se mi to nikdy nestalo, ted se toho nemuzu zbavit. Nevim jestli nedelam neco spatne. Me je to osobne jedno, protoze pouzivam Mizillu a mam WinXP, ale znamej na me tlaci, at mu to nejak vyresimCitace:
Původně odeslal Harry