Kedy ma vyst ten novy OS Windows LONGHORN ??? ???
Printable View
Kedy ma vyst ten novy OS Windows LONGHORN ??? ???
Vraj v roku 2006. Dovtedy stihnu urobit 2 nove skiny a 3 wallpapery ;D :roll:
Myslite si ze to bude taky strasny s.hit ako ostatne ich OS ???
Bude to cim dalej, tym horsie. Uz par rokov nic normalne neprogramuju - len vyrabaju skiny, pozadia, asistentov do office a podobne sprostosti... :roll:
no zase by som netvrdil ze vsetky wokna su k hownu ;) je pravda ze longhorn ma byt strasne do grafiky AA v oknach a podobne hracicky, ale myslim ze XP/2k nie su vobec zle OS!
MadCap
To som nepovedal. Od roku 1999 (Windows 2000) a 2000 (Windows ME) som od MS nevidel ziadny program, ktory by sa dal oznacit slovom dobry.Citace:
Původně odeslal MadCap
est ma vyjst dalsi SP na XP potom vyjde WinXP second edition a az potom bude na rade Blackmob(kodove oznacenie Longhorn :wink: ) ;D
2Rainbow:WinME je dobry win :lol: ,ale taka 2000-ka tak to hej ;D
Ano, Windows ME su dobre Windows. Najlepsie z radu Windows 9x.
no podla mna nic z radu 9x nie je dobre :!: ;D
ale to je vec nazoru a skusenosti :wink:
hm nemyslim si ze XP je zly .. to iste ako 2000 + lepsie :D ... a ziadny dobry program? a co tak Office ... nic?
MadCap
Myslím, že XP jsou v pohodě já s nima ještě neměl problémy.
ale ja som nepovedal ze su zle :wink:Citace:
Původně odeslal MadCap
a myslim ze office je celkom vydareny :wink:
:lol: Od Office 2000 (rok 1999) tam pridavaju len same debiliny...a ludia to samozrejme kupuju.Citace:
Původně odeslal MadCap
Za prvý většina lidí u nás si to nekupuje a le pálí, takže proč nemít novou verzi. Je to takové veřejné tajemství. A za druhý, Office2003 je už o dost lepší.
No mohl bych sem stejně jako na PCTuningu napsat kde se dá sehnat Beta verze Longhornu,ale to bych byl zachvilku "Místní pirát" i tady,takže jen napíšu,že z mého pohledu (IT technik) jsou Windows s nejdelší výdrží Windows 2000.
I když jsou lidi co mají W98 i 4 roky a normálně s nima dělaj,sice to ztratí hodně z výkonu a musí vydržet i nějaký ty chybový hlášky :roll: ,ale prostě s tim dělaj.
No ja mam asi 4 roky ME a stale to funguje. Akurat parkrat som tam nieco opravoval, ked mi to nejaky program roz***... Ked su vo firme Windows 2000 a aspon trochu dobre nastavene prava, tak to tam ludia nemozu zlikvidovat instalovanim sprostosti.
Inak nechapem ludi, co kazdu novu <>ovinu od MS zeru aj s navijakom...ako keby vsetko s nazvom XP (Windows, Office...) bolo bozske ;D
JJ ale su narocne na RAMkuCitace:
Původně odeslal josefec
Já bych ani neřek, a kdy mám 512MB tak to neni zas tak znát.Citace:
Původně odeslal b3nco
No ale von každej 512 nemá /není můj případ/ a tak mu to sežere půlku RAMky.
Nevim no. Já sem měl dřív 384 nebo tak ňák a taky mě to ani tak moc nebrzdilo.
Vyskusaj to so 128MB :roll:
Niekde na Tiscali som cital ze vraj ma LONGHORN vyst az roku 2006 - 2007. To doftedy budeme frcat na XP-ckach ??? ??? Kua len to ne :-)
Nie, dovtedy budu mat vsetci Linux ;D
No ja by som si Linuxxxx dal aj teraz ale neviem s nim absolutne pracovat. Skoda ze som zacinal na mrkvosofte :evil:Citace:
Původně odeslal Rainbow
Chce to jen pevne nervy a odhodlani, ja jsem jel na Winech asi 8 let a presel jsem a hlavne o Linuxu plati viz podpis, takze po spravnem nakonfigurovani je to bezproblemovy system.Citace:
Původně odeslal b3nco