Live 5.1 nebo Audiogy?
Printable View
Live 5.1 nebo Audiogy?
ani jedna :)
hercules ownz!
no zalezi v jaky cenovy relaci se pohybujes... Live je za asi 1100Kc novej...Audigy od 2500 do asi 8000 za tu nejlepsi verzi tusim...
Hercules Fortissimo III je za 2100Kc...
Ja bych bral Audiotrak Maya 44 za 5000Kc kdybych mel 5 litru na zvukofku :o)
Krupa : Fortissimo III,neptej se proč. :lol:
já se ani neptám ;D ;D
jo jo 7.1 je fakt super ;D ;D
koupil jsem audigy za 2200 a zadnej problem 8)
nejdriv jsem chtel to fortisimo 3, ale audigy (pokud nema problemy s instalaci) je prece jen o trosku lepsi.
to bude těžký se rozhodnout ;D ;D
Audigy
no myslim ze nebude, jelikoz koukam mas KT133A, tzn 686B SB a k tomu Creative ani nahodou, takze mas v podstate jedinou volbu: Fortissimo II/III :wink:Citace:
Původně odeslal Krupa
Mno po tom co sem videl graf frekvencni odezvy z Audigy tak bych to netvrdil...Citace:
Původně odeslal Braindead
krupa nema vatu. ;D
krupo vem forturismo II nebo III
ja nekdy budu kupovat 3 takze problemy budem konzultovat na pivku nekde . ;D
sikulka Audigy si neda spat a ten signal proste musi upsamplovat ;) pak to takhle vypada :roll:Citace:
Původně odeslal DeeKay
Rekl bych, ze nejlepsi co se tyce kvalita/cena je C-media 8738 5.1 za 3 stovky, hihihi.
Braindead koupil Audigy z nedostatku trpelivosti, tak ted vytrubuje ze je lepsi, hihihi.
Mno pokud se bera kvalitacena tak to je fakt hehe ;DCitace:
Původně odeslal Sam Hawkens
Ale uz taky pokukuju po necem lepsim :wink:
to říká ten pravej ale na to pivko zajdem a pořádně to proberem 8) 8) 8) 8)Citace:
Původně odeslal Voky
2 sam: ja nic nevytrubuju ;D , jenom sem rek ze s instalaci sem nemel problemy. ale to fortisimo prislo do CR hnedka druhej den co sem koupil tu audigy. :roll: ale to je jedno, ja bych si suntovni fortisimo stejne nekoupil protoze audigy je nejlepsi na svete ;D
jo voky priveze nejakou specialni zvukovku tak jsem na nej zvedavej ;D 8)
Neviem co zase mate s tym 7.1 zvukom.
Na PC neviuzijete ani 6.1 Centrak hra len pri filmoch a pri ac3 suboroch.
Na PC sa pouziva vatsinou MP3 a tie priestorovy zvuk nemaju. Takisto divx filmy su malo kedy grabovane s ac3 formatom. Pri hrach je to uz lepsie ale aj tak vrazat prachy do zvukovky a jedneho repraku naviac?
6.1 uplne staci pre plnohodnotny priestorovy zvuk.
Co sa tyka vyberu zvukovky ja by som nejaky ten tyzden pockal. Ked sa do obchodov dostane audigy2, audigy pojde urcite s cenou dole, a to je jasna volba.
se 7.1 nic nemame... klidne bych si koupil stereo zvukovku kdyby naka kvalitni byla....
a audigy rozhodne jasna volba neni....
No jo, když tady sou samý audiofilové. Já mam třeba SB Live! 1024 a sem naprosto spokojen!!!
Uz jsem se nekde ptal, ale jeste nikdo neopovedel. Jak je to u Fortisima III s rozdelovanim zvuku ve hrach a s efektama...??A co pak filmy?
No mozna to bude tim ze Live ma lepsi krivky nez Audigy muhehe ;DCitace:
Původně odeslal kecinzer
Audigy ma zvuk dokreslenej podle svyho na ukor reality
Vilca: Na to ti neodpovim protoze je to vec ktera me absolutne nezajima. Ale co se tyka filmu tak ma normalne analogovy 7.1 + toslink takze tam pichnes takrka cokoliv
To myslíš vážně?Citace:
Původně odeslal DeeKay
Jo to myslim uplne vazne, staci se podivat na vysledky z Rightmarku... audigy ma frekvencni krivky jak kdyz pes chcije.... Live skoro rovnou :)