ci co sa stalo na www.epox.de uz tato doska nieje co je seru na nas alebo co je to.
Sice som nepozeral na ine epox stranky ale tam boli nanovsie official biosy.
A ani 8k9a2, 8k5a, atd modeli tam uz niesu....
Printable View
ci co sa stalo na www.epox.de uz tato doska nieje co je seru na nas alebo co je to.
Sice som nepozeral na ine epox stranky ale tam boli nanovsie official biosy.
A ani 8k9a2, 8k5a, atd modeli tam uz niesu....
Hmm mne to nejak moc netrapi.
No niezeby mna hej ale som se lek...ale ako tak pozeram na ****.nl to je v pohode aj starsie dosky.
No ja tak asi tam uz velmi niet co vylepsovat v tom biose ze ???
No mozna vetsi voltaz na ramky ale jinak to staci ;DCitace:
Původně odeslal ManDark
Prave mi Magic bios nasel novej bios uz ho tam du skusit dat ;D ;D
mno, v readme maji u nej napsanou jen podporu novejch procesoru A-Bred a Barton + Thorton, tak nevim proc ho flashovat :?:Citace:
Původně odeslal Luks
A proc ne? :lol:
Dys nemas co na praci tak :arrow: proc ne :wink:Citace:
Původně odeslal Luks
Pozri sa sem http://www.epox.nl/english/support/bios/socketa.htm je tam nový BIOS aj pre 8RDA+
Pomocou utilitky MAGIC BIOS sa dá stiahnuť nový BIOS pre 8RDA+ z 3.2.2004. Na žiadnej www. stránke som ho zatiaľ nenašiel.
Ha ted sem to sem chtel napsat uz ho tam davam ;DCitace:
Původně odeslal Peon
Takze zase nic moc .V biosu sem neobjevil nic novyho a nvidia system utility taky nefunguje jak ma. :evil: :evil: :evil:
kde seženu ten novej bios???? třeba vyřeší můj problém.....
koukni o 5 prispevku vejs :wink:Citace:
Původně odeslal ne(c)ro
Já myslel ten z z 3.2.2004. Na stránkách epox je jen bios z 17.10. 03 to je už trochu historie 8-)
Najnovší je zatiaľ možné stiahnuť len pomocou utility MAGIC BIOS, ktorá je dodávaná na inštalačnom CD k MBoardu. Na www.stránkach za zatiaľ neobjavil.Citace:
Původně odeslal ne(c)ro
No a co sem ti napsal ??? kdyby si nebyl slepejs tak by si videl ze to tam Peon Zaslal: 6. únor 2004 19:43 Předmět: Nový BIOS pre 8RDA+4203.Ale asi by to chtelo novy brejle zhe? :evil:Citace:
Původně odeslal ne(c)ro
chlapáci, vím, že jsem v sekci biosy, ale jen jsem se chtěl zeptat když tu mluvíme o této desce, nevíte kde bych stahnul ovladače na USB 2.0 ??? Chce to Windows XP Service Pack 1. ale ten se instaluje rovnou z netu a když nemá někdo PC připojeno k netu tak se jako ve WinXP může s podporou USB 2.0 rozloučti ?? :-( Ještě jednou se omlouvám za odbíhání od tématu snad mi tento příspěvek moderátor hned nesmaže :? Díky ;D
New bios na Magic bios!!!! :lol:
Edit:Tak nic,je to uplne stejnej bios jen s jinym datumem-nechapu :roll:
Tak a je tu ďalší BIOS pre 8RDA+ 8RDA4212 z 12.2.2004 opäť pomocou utilitky Magic Bios.
Jak sem napsal je to ten samej jako predtim jen s jinym datumem :evil:Citace:
Původně odeslal Peon
Tak to Ti budem oponovať. Porovnaj si obidva súbory napr. v Totalcommanderi a uvidíš ten rozdiel :!: napríklad od adresy 12C58 po 142C0 ;DCitace:
Původně odeslal Luks
No velikosti stejny popisem stejny nevidim rozdil.
No tak uz se nehadejte, info o nejnovejsim BIOSu najdete trebas na pctuningu
No flame!Citace:
Původně odeslal Luks
Chcem Ti len povedať, aby si ich porovnal otvorené v HEX móde. Tam uvidíš zmenu aj jedneho bytu o celých riadkoch ani nehovorím. Veľkosť musí byť predsa rovnaká, lebo to je určené kapacitou flash pamäte :!: (pre upresnenie práce s Totalcommanderom- vyberieš, vysvietiš si porovnávané súbory, potom klikáš: na hornej lište Súbory, Porovnať podľa obsahu otvoria sa Ti dve okná s výpisom obsahu a farebným odlíšením jednotlivých adries a bytov ktoré nie sú rovnaké) to je všetko :idea: