Asi to tu bylo, ale docela by me to zajimalo... pokud mozno nejaky rychlejsi a kdyby i hlidal ukladana data bylo by to super :-)
Printable View
Asi to tu bylo, ale docela by me to zajimalo... pokud mozno nejaky rychlejsi a kdyby i hlidal ukladana data bylo by to super :-)
chjo.... Norton Utilities - program Speed disk
Je ty jsi tu taky :-) Ja nortona nemam rad... Neco jineho by nebylo :-)
Ale co jdu ta naistalovat :-)
norton je super... pamatuju jeho commandera jeste z dob dosu :) a 286...
try it :)
A jel ti pod XP ???Citace:
Původně odeslal ICE
jo... ale pomalejc nez v 98...
Ja používam vo worku pre XP Diskeeper. Nepoužívam ho až tak často, ale dá sa tam nastaviť o čosi viac ako v štandardnom defragmente a aj ten disk lepšie zdefragmentuje...
A mesiac (myslím, že toľko) môžeš trial používať zadarmo... Ja vždy ten disk poriadne zdefragmentujem, odinštalujem, potom používam štandardný defragment (aj to len zriedka) a keď to zase treba spraviť poriadne už je vonku nová verzia a zase to môžem testiť... :wink:
Tak sa mi zdá, že štandardne je vo Winoch jeho nejaká orezaná verzia, ale nie som si tým celkom istý...
Ten byl good ja pouzivam i Antivirus, ale uti. me nepřirostli k srdci :-)Citace:
Původně odeslal ICE
DISKKEEPER, ta firma co to vyrobila sa tomu venuja profesionalne, dodava defragmentatory pre servre, takze asi o tom vedia vela.
až na to že si neporadí so swap súborom, čo je dosť od veci. zatiaľ žiadny defrag mi nedokázal úplne spojiť swapfile vo winXP :!:
jj, uz mi to jede :-)Citace:
Původně odeslal ICE
Ale nevim presne jak ten SpeedDisk funguje :-(
Kdyz restartuju comp hned po defragmentaci a po nabehnuti XPcek spustim znovu SpeedDisk tak obrazek clusteru na disku je podstatne odlisny od defragmentovaneho a nova defragmentace 12GB NTFS disku trva kolem 20-ti minut :-o
Co keby si skusil zalozku "boot-time defragmentation" ??? je tam "directory consolidation" - upratanie adresarov na zaciatok disku a "defrag swap file" - nazov hovori za vsetko...Citace:
Původně odeslal Wizzard
Alebo daj vypnut SWAP, urob defrag, vytvor SWAP s pevnou velkostou a bude v celku :!:
1. v Diskeeperi alebo akom programe? ???Citace:
Původně odeslal tomXX
2. čo sa týka toho vypnutia swapu, tak on sa potom vytvorí na konci disku a nie je isté, či bude naozaj defragmentovaný.
kde je tá záložka Boot Time Defragmentation?? Používame vôbec rovnaký OS?
me to funguje korektne...Citace:
Původně odeslal Fraj#r
Na defragmentovanie napr. pagefile.sys a iných systémových súborov je dobrá utilitka PageDefrag
http://www.sysinternals.com/ntw2k/fr...gedefrag.shtml
funtuje ti ten PageDefrag? Môj swap má 201 fragmentov, a keď to naplánujem, tak pri bootovaní mi to napíše, že swap file je maximálne spojitý :oCitace:
Původně odeslal wanthom
O&O Defrag Professional Edition
Diskeeper aj v6 aj v7 pro a WinXPCitace:
Původně odeslal Wizzard
EDIT: ked mas zdefragmentovany disk UPLNE tak neviem preco by sa mal swap vytvorit fragmentovany ??? ibazeby Micro$oft :D
Tak, tak ! O&O Defrag Professional Edition rulezzzzzzzzzz :-)Citace:
Původně odeslal HonzaS
Tak tiez sa pridavam k stastnym uzivatelom tohoto programu ;DCitace:
Původně odeslal Spec
Jednoznacne doporucujem :arrow: :!:
dokáže ten O&O Defrag defragmentovať swap?
keď to chcem urobiť PageDefragom, tak raz mi vypíše že nie je dosť miesta na defragmentáciu, druhý raz že "swap file is so much contigous as possible"...
keď to chcem urobiť Diskeeperom, tomu to bude trvať asi niekoľko dní, lebo 5 percent mu trvalo asi 2 hodiny...
podarilo sa niekomu defragmentovať swap pomocou OO defragu pri bootovaní :?:
Asi jo.
Nastavit to jde.Analiza ukazuje že swap je v celku.Tak asi jde.
2Wizzard:
Action=>Settings=>Boot-Time Defragmentation=>zaskrtni Enable Boot-Time Defragmentation=>a potom zaskrtni Paging file :wink: