Re: Vymena vetraku ve zdroji
Citace:
Původně odeslal Braindead
mam nasledujici problem: chci si do zdroje dat AC fan pro TC. jedna se o komp co mam na koleji (celer 433), ale ta koncovka ve zdroji je jen 2pinova a ten vetrak co tam byl puvodne mel cervenej vlevo a cernej vpravo. ale ten muj AC fan to ma presne obracene a pokud to zapojim jedinym moznym zpusobem (obracene nez puvodne) tak tzo nejde. dokonce sem ulomil tu umelohmotnou packu abych to moh dat cervenym doleva, ale porad nic. jak to mam udelat?
zapojit větrák na desku :wink: přece
ztišení zdroje Chieftec 340 W P4
Já mám rok starej case Chieftec,jsem s ním spokojenej,ale zdroj se mě zdál hned od začátku hlučnější.Myslíte,že stačí jen vyměnit vrtuli za tišší,např. na TNT Trade mají vrtulky 20 db,nízkootáčkový a ne moc drahý.Zajímá mě,jestli se pak nebude zdroj přehřívat.Fouká z něj totiž pořád horkej vzduch,i když jen píšu ve Wordu.Máte to spolehlivě vyzkoušený? Nebo mám utrácet 1600,- za novej zdroj Fortron s 12cm vrtulí,to bych nerad.
Re: ztišení zdroje Chieftec 340 W P4
Citace:
Původně odeslal jindros
Já mám rok starej case Chieftec,jsem s ním spokojenej,ale zdroj se mě zdál hned od začátku hlučnější.Myslíte,že stačí jen vyměnit vrtuli za tišší,např. na TNT Trade mají vrtulky 20 db,nízkootáčkový a ne moc drahý.Zajímá mě,jestli se pak nebude zdroj přehřívat.Fouká z něj totiž pořád horkej vzduch,i když jen píšu ve Wordu.Máte to spolehlivě vyzkoušený? Nebo mám utrácet 1600,- za novej zdroj Fortron s 12cm vrtulí,to bych nerad.
ja bych nejdriv zkusil vymenit ten vetracek a pokavad by se ti zdroj hral vic nez je zdravy (to poznas rukou) tak teprve pak bych koupil novej ale jinak zdroje vydrzej docela velky teplo