Chieftec je case vlastne na nic...
Ja som tak nad tym rozmyslal a pozeral fotky, ved ta case je na nic , neviem co na nej vsteci vidia.Je pekna farebna, dobre.Kvalitny matros, dobre.Ale inac je na nic.Dopredu vetrak nadate(myslim skrz) , pretoze robit dieru do tej perforacie by bolo na nic.A tie dvierka ??? .Zavrene je to pekne,ale ked sa to otvori alebo zhodi je to skarede.A este sa otvaraju do zlej starny(pant je na lavo) takze zavadzaju. A rovnaky case len z normalnym prednym panelom kupite za polovic.
Re: Chieftec je case vlastne na nic...
Citace:
Původně odeslal Marek
Ja som tak nad tym rozmyslal a pozeral fotky, ved ta case je na nic , neviem co na nej vsteci vidia.Je pekna farebna, dobre.Kvalitny matros, dobre.Ale inac je na nic.Dopredu vetrak nadate(myslim skrz) , pretoze robit dieru do tej perforacie by bolo na nic.A tie dvierka ??? .Zavrene je to pekne,ale ked sa to otvori alebo zhodi je to skarede.A este sa otvaraju do zlej starny(pant je na lavo) takze zavadzaju. A rovnaky case len z normalnym prednym panelom kupite za polovic.
marek: Ja mam podobny nazor. Podla mna je to vsetko o peniazoch. Ked niekomu nieje luto vyplaznut za case 5000( a viac) sk a pomaly este aj bez zdroja (to uz presne neviem, a ani ma to nezaujima), tak je to jeho vec. Ja by som si za tie prachy kupil radsej nejaku periferiu (repro 5.1 genius a pod.) Ale ked chce mat niekto case aj z upravou za cca 10tis. tak nech ma, ale ja by som za to tolko nedal, a mohol by byt aj zlaty. Kto uz ma rodinu vie o com hovorim. Mne peniaze nepadaju z neba. (slobodny su na tom lepsie). Ked vyplujete 1,3 melona za bejvak tak vam neostane ani na 286-ku bez monitora a to je realita.