Vite nekdo kde se daji koupit? Budu delat "lehci" tuning zdroje takze by se mi celkem hodily...
Printable View
Vite nekdo kde se daji koupit? Budu delat "lehci" tuning zdroje takze by se mi celkem hodily...
Nikdo nevi? No tak to je hezky... Nakej napad kam pro ne?
a naco jako kleste, vyndava se to normlane pomoci sroubovaku ci jehly a mabel se ke koncovkam pridelava normalne kombinackama.
jak se to vyndava vim, ale potreboju kleste na nasazeni novejch konektoru na novy kabely...Citace:
Původně odeslal honzAK
Stačí kombinačky!!!!Dělal jsem to 1000x a 99% dodnes drží!Citace:
Původně odeslal .::Richmond::.
konektoru na kabel ??? staci klesticky s pilovitymi celistmi (ploche konce) - drat vlozim do kovove prezky na konci konektoru tak, aby jeho konec nezasahoval do drazky...pricvaknu tam ty konce plisku pres sebe, aby drzeli ten drat...pak zakapnu konec dratu trochou cinu a je to hotovy...celej ten konektor vlozim do plastovyho pouzdra...
mno ja nejsem moc sikovnej :? takze bych radsi spesl kleste, kazdopadne za zkousku nic nedam a kdyz to nevyjde tak si aspon poradne zanadavam ;DCitace:
Původně odeslal Lukas L.
Tak když teda chceš konkrétní postup,tak slyš:
Lepší jsou na to nějaké menší elektrikářské kleště(něco jako kombinačky,ale užší čelisti).Vložíš drátek do drážky a secvakneš proti sobě ty křidýlka tak,aby se spojily do /\.Pak otočíš kleště o 90° a scvakněš to /\ seshora.Ty křidýlka do sebe krásně zapadnou-jedno bude pod tím druhým.Pokud chceš,tak můžeš ještě "krček" mezi nimi a konektorem zakápnout cínem,aby se drátek nevysmekl.
konkretni postup jsem sice nepotreboval (chtel jsem kleste 8-) ), ale kazda rada dobra...Citace:
Původně odeslal Tomas
Ty kleste jsou pekne drahy :evil: takze pouzij radsi kombinacky.
Kleste se daji sehnat v kazdym elektroshopu,GM,...
Ne tak uplne :evil:Citace:
Původně odeslal DaMilo
Ptal jsem se asi ve 3 shopech a nikde je ted momentalne nemaji. V GME je maji objednany uz 3 tydny a porad se ptam marne. Uz na to stejne dlabu, protoze sem 90% koncovek udelal pidi-klestickama za 40,- z vyprodeje v mistnim kovomatu ;D .
Jinak ty kleste co shanis stoji pres 800 a NEJSOU to ty klasicke na fastony co me chteli prodavat za 200 v kazde druhe prodejne. Musis trvat na tom, ze je to na MALE fastonky a nejlip si vzit vzorek a nechat si to od prodavace predvest. Takto jsem presvedcil uz nekolik suverennich prodejcu co mi zkouseli namluvit, ze to bude 100% fungovat :idea: