Ahoj. Zajimalo by mne jestli uz nekdo z vas pridelaval plexi do hlinikoveho kejsu. Mam strach abych ten plech nemel moc pomuchlanej, kdyz do nej budu to plexi usazovat. Cim do toho vrtat a tak podobne. :?:
Printable View
Ahoj. Zajimalo by mne jestli uz nekdo z vas pridelaval plexi do hlinikoveho kejsu. Mam strach abych ten plech nemel moc pomuchlanej, kdyz do nej budu to plexi usazovat. Cim do toho vrtat a tak podobne. :?:
najlepsie si to je dat vyzerezat bud laserom alebo vodnym lucom.
Ak si to chces robyt sam, tak prijamociarou pilou.
Ale rozhodne nic nevrtat a potom vystrihovat ... . O plech sa neboj, zvladne to v pohode.
jeste lepsi nez primocara pila je flexa...aspon predpokladam ze hlinik na ni neni alergicky...Citace:
Původně odeslal cernobil
...jj flexka je good a clovek ma pocit ze poriadne bastli :wink: ;DCitace:
Původně odeslal Airwolf
na hlinik je best dremel .. ked to s nim clovek vie ... inak na diery a rezanie do case celkovo ... cele si to olep nejakou maskovackou, nakresli si to na nu a v pohode .. inak hlinik este jednoduchsie ako plech, ide to do toho lahsie, ale zase sa aj lahsie poskriabe .. preto ta maskovacka
Myslel jsem, ze by to slo vysekat a potom doladit pilnikem. Asi blbej napad co? :? Jo a jeste jedno...doporucujete potom na plech dat gumu, anebo to muzu dat volne na plexi.
volne ... guma patri na zavaraniny .. :)
Flexa na hliník ?!?Citace:
Původně odeslal Airwolf
To bych opravdu nezkoušel.
Koutouč se tím hliníkem zalepí a
pak to uddělá paseku :?
Nevite kdo by mel k dispozici ten laser? nekdo v jihoceskem kraji. ja nikoho takoveho neznam.... hodne by mi to pomohlo.....
než seženeš laser můžeš to mít XXXkrát rychleji něčím jiným...a ne každý tě k laseru pustí a když jo, tak budeš asi muset něco zaplatit...Citace:
Původně odeslal Vamp_
www.dcase.czCitace:
Původně odeslal Vamp_
Kolik to tak stoji, prorezat celou bocnici? Neni nakej laser v Plzni?
urcite tam niekto kto ma laser bude. Bezna sa s tym rezu plechy a pod. Ale ako to najst ti uz nepomozem.
Hm... delal jsem to na zkusebnim plechu a ten se mi pokroutil. Tak proto se ptam po tom laseru.Citace:
Původně odeslal Airwolf