Mam K7s5al a mel sem na ni chvily XP a nasobic nadratovany i na vyssi sadu -> 14x. Ted tam je zpet durex, ale zadny nasobic mi nejde nadratovat(CPU na 99% odemcen tuzkou a tuzkou nastaveno zakladnich 6,5x)
Printable View
Mam K7s5al a mel sem na ni chvily XP a nasobic nadratovany i na vyssi sadu -> 14x. Ted tam je zpet durex, ale zadny nasobic mi nejde nadratovat(CPU na 99% odemcen tuzkou a tuzkou nastaveno zakladnich 6,5x)
No kdosi rikal, ze to jde.. Ja to zkousel a neslo mi to.. ALe nebyl jsem si jistej, jestli jsem ho odemcel..Citace:
Původně odeslal PhoB
...ten Duron odomkni uplne /spoj ceruzkou vsetky mostiky k tomu potrebne/ a nasledne skus zadratovat v normalnej sade napr. 8x samozrejme nesmies mat ten prepoj na vyssiu sadu, lebo ten CPU to neutiahne :wink:
...osobne som takto skusal dratovat Duron1100 na ECS K7S5A a fungovalo to :idea:
A podle jakyho navodu mam dratovat, podle tvyho na XPcka?Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
...no mne to podla neho fungovalo, len nedavaj prepoj na tu premapovanu sadu
Vo faq mas neaku nemecku stranku a tam to najdes v poho.
Ja to myslim delal podle tvyho i podle ty nemecky jak pise NOD, ale nefungovalo to(samozrejme ze premapovani jsem nechal napokoji). Potrebuju nasobic 6 nebo mensi....Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Jde to, ale musí být spojené L1. A samozřejme Spitfire má jenom čtyři piny, ne pět (Morgan tuším už pět). Takže ten poslední pin je nesmysl drátovat. Viz. v mém článku na PCtuningu o odemykání násobičů na Thoroughbredu, jsou tam kompletní informace o dvou sadách.
Myslis v jorovom clanku nie ;D (tvoj je na pretaktovanie.sk)
btw....mam tiez mynsi problem: Duron 800mhz .. L1 spojene. A nejde nastavit mensi multiplikator ako 7x.
Mam AbitKD7G co je KT400. V biose je aj horna sada udana ....preto neviem preco nejde napr .... 5x ci 6x ???
Ak je horna sada udana, tak by sa nemali hadat.. (to jest nieje premapovana... 5x napr na 15x nie ??? ) nehovoriac o tom, ze ten durco ani hornu sadu nepozna nie....
Ne, v článku na pretaktovanie byl jen takový úvod, který měli všichni pochopit (ale nepochopili). Tak jsem to napsal ještě podrobněji i s příklady - tady http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtId=17969.Citace:
Původně odeslal Semik
Jinak to s tím násobičem pod 7x - máš blbě spojený můstek vedoucí na BP_FID[3]. Už si nepamatuju, který to je, ale tipuju ten úplně vpravo na L4. Toť můj názor.
Aha :idea: Diky za help .... pozrem sa na tie spoje. :wink:
Dobrej help na dratovani je na ocinside.de :)
Tak co uz si to vyresil? Podle jakeho navodu dratujes? Nechci se v tom zase vrtt dokud nebudu mit vetsi nadeji....Citace:
Původně odeslal Semik
2Marty: na te strance je to udelano pekne, ale je to na XP a novejsi a ty maj o pin navrch a z toho jejich navodu nevyctu kterej to je, abych ho nedratoval....
Hoj ja to nescem dratovat. Mne proste nesce ist mensi multiplikator ako 7x a to mam spojene secky L1... dnes som to premaloval su spojene, ale nisie to nejde...
Asi sa nato vykaslem.
Me se to povedlo! Zadratoval jsem podle ocinside.de a vybral jsem nasobic 6x (systembus 3x) a uz to frci. Takze si asi dobre nevzpominam co jsem delal predtim, myslim 5,5x. A podle iGorova mi to predtim neslo.Citace:
Původně odeslal Semik
Ted uz je to jedno.... :-)
ja uz mam nove Xp1700+, takze durco je uz prec :-o To bolo len prechodne riesenie.Citace:
Původně odeslal PhoB