Nemáte někdo dobrej site na test rychlosti internetu ???
Printable View
Nemáte někdo dobrej site na test rychlosti internetu ???
puvodne sem myslel mistral...ale ted to zmenily :evil: ...tak si treba stahni programek....DU meter :wink: ...bude to asi presnejsi nez web
na čisto orientačné účely môže poslúžiť program na www.dsl.cz, tam treba kliknúť na ten tachometer a to vám ukáže približnú rýchlosť, ktorá je však trochu nižšia ako skutočná.
muzem ted machrovat....mam 346kbps :D ...ted vy...test z DSL
No ja myslim,že to neukazuje moc přesně.Vyplivlo mi to 1,9 MB a to jsem na 10Mbs,takže by to mělo být míň.Citace:
Původně odeslal basik
Ovšem nechci ti kazit radost ;D
no treba test na mistralu mi vetsinou ukazoval 1MB/s (maximalka co tam byla) ...a obcas to slo taky pod rychlost ISDN....proste mam antenu takze to je podle vetru :D
tak podľa http://bandwidthplace.com/speedtest/ mám 460.8 kilobits per second, zhruba ako cez DSL.cz, len mi vadí, že kamoš má tiež to isté pripojenie čo ja a väčinou mu to ukazuje okolo 490 kbps. Môže to byť tým, že on má P4 a ja mám K6-2 ???
tak dneska rano 650kbps ;D
[edit] pokorena hranice 800kbps :D
a zahy po editu prekroceno 950kbps :roll: :-)
To vypadá fér ;D
Your raw speed was 15018666.67 bits per second which is the same as:
Communications
15 megabits per second
Storage
1.8 megabytes per second
1MB file download
0.6 seconds
ako to robíš, ty kokso? :o :?: ???Citace:
Původně odeslal basik
to máš 1 Mbit pripojenie či kieho boha? akou priemernou rýchlosťou sťahuješ, myslím reálne
mně vyšlo 939 :-)
mně vyšlo 939 :-)
takze...mame tady ve meste takovou mensi LANKU +-500 lidi...ta je pripojena 4Mbitem do Prahy...realna stahovaci rychlost...mhm...z dobryho serveru 100kB/s ... nekdy 200 nekdy 20 ... prumer tak okolo 70kBps :wink: ... a platim 300 za mesic (ano tri sta korun ceskych)Citace:
Původně odeslal Wizzard
si robíš srandu? ??? aké veľké je to mesto? my máme takú sieť, asi 20 compov, ale všetci si tu dávajú chello, t.j. 512/128 po kábli, lebo je to garantovaná rýchlosť. to sťahovanie, čo si spomínal, to akože môže každý ťahať súčasne touto rýchlosťou? :?:
no je u nas 30k lidi ... a propojeni alphy s prahou je "jen" 4Mbit takze by touhle rychlosti mohlo stahovat jen asi pet lidi...ale tech 100kB je vetsinou docela realnejch....na hodinu mame limit 20MB a od 23:00 do 7:00 muzem tahat neomezene...to vsichni pustej DC++ atd....a takovyhle site mame ve meste tri
vyzerá to dobre, ale asi u vás ľudia moc neťahajú, keď dosahuješ také rýchlosti...
jo tech 30k lidi je v celym meste na siti nas je "jen" 500 ... aby nedoslo k omylu ... pres den proste nikdo netaha a to mi vyhovuje ... kdy si potrebuju stahnout nejakej programek nebo proste surfovat tak to tech 150kBps jede ... v noci kolem pulnoci se stahuje nejvic takze ani to surfovani neni nic moc ve dve to opadne a zase se jede 150kBps :wink:
to som pochopil že celá polulácia mesta nie je napojená na net :) a inak to máte aké napojenie do Prahy? cez ADSL alebo MW alebo ako ???
to presne nevim ale dneska se mi donesla informace ze mame zrychlovat na 8Mbit :D
jo...na humlaku 8MBit k vanocum..uz se tesim domu
ta .com stranka mi vyplivla 1.4 megabits per second
Test rychlosti připojení je i tady :arrow: http://www.iba.cz/ je tam dole odkaz.Mně to vyšlo takhle :arrow:
Čas stažení souboru o velikosti 177515 bytu byl : 0.343 s
Soubor byl stažen dne : 031018 18:04:44
Rychlost Vašeho připojení je : 4088 kbitu/s
moje: 0.328 s>>>>4275 kbitu/s
Kua, to si delate pr*el. Ja tady susim hubu na 128kbit lajne za 600,- :evil: Asi se prstehuju nekam na vidlakov, tam maj dycky superrychlej net za babku ;D