Teď mám Tualatina 1.1@1.507 viz dole... a šéf mi nabízí upgrade na : ASUS P4S533-E + KINGSTON DDR333CL2 + Celeron 2.0.... bude to podstatný nárůst výkonu? oproti tomu tualinovi?
Všude slyším že ty celery s Northwood128 jsou děsný šunky... :?
Printable View
Teď mám Tualatina 1.1@1.507 viz dole... a šéf mi nabízí upgrade na : ASUS P4S533-E + KINGSTON DDR333CL2 + Celeron 2.0.... bude to podstatný nárůst výkonu? oproti tomu tualinovi?
Všude slyším že ty celery s Northwood128 jsou děsný šunky... :?
já bych to vzal. Potom už jenom vyměníš brouka a máš slušný dělo. ;)Citace:
Původně odeslal ShAcKaL
Citace:
Původně odeslal Massaro
Já mu říkal o P4 2.4/533...ale říkal že 6000 za to nedá.... ale jestli to po novým roce spadne tak na 4500 tak mi ho dokoupí.... tak doufám že se Intel pochlapí a půjde s cenou dolu... ;D
Jinak P4S533-E je asi nejlepší deska co podporuje iPanel... :((( škoda že P4PE a P4G8X (E7205 chipset) iPanel nepodporují.... škoda!!!!
To jsem nevěděl, že P4PE neumí ipanel. ??? To jsou teda pěkný hov*d*.Citace:
Původně odeslal ShAcKaL
Neber to ;D raději si omlať hlavu o beton.... :o
Proč bys to neměnil napiš mi jeden důvod..... :o
Citace:
Původně odeslal Massaro
Taky jsem koukal jako blazen.. taky jsem jim napsal do ASUSu peknyho majlika.. :lol:
Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
No... já to beru v každým případě... jen mě zajímal o kolik bude větší výkon toho CPU...
P.S. sedím v šestým patře... nebude lepší skočit než mlátit hlavou o beton? ;D
Skoc pridu se podivat kam dopadnes ;D . Ale k vykony narust nula mozno taky niaky minus hlavne grafika urcite minus ale az ti sef dovoli OC tak to spolahlive pujde na 2,66 vetsinou i vys a potom mas UPG jak vino, ze...Citace:
Původně odeslal ShAcKaL
Citace:
Původně odeslal juzko
OC je samozremost... :-D
Ten 2 GHz Celeron bude mat poznatelne mensi vykon ako to, co mas...
Ipanel je zbytecnost akorat to zabira misto v 5.25" pozici, jinak desku jedine P4PE zadnej SIS.Citace:
Původně odeslal Massaro
Citace:
Původně odeslal PiT
To jsi me nepotesil cece, ale myslim ze kdyz to dostanu na tech 2,66 (mozna vic) tak zas tak hrozny nebude...
Mě ipanel vyhovuje, jako zbytečnost mi to rozhodně nepřijde. A místo taky nezabere, když máš větší case. 8)Citace:
Původně odeslal honzAK
Citace:
Původně odeslal honzAK
Zbytecnost?? Infra teda rozhodne dost vyuzivam a USB dopredu snad jeste vic.... a ostani se taky hodi.... Myslim ze na to, co vsechno to umi tak to neni ani tak drahy.... jen iR samostatne stoji dost penez...
A kdyz uz desku od ASUSu bez iPanelu tak tu P4G8X... je vykonnější než P4PE.. prece jen dvoukanoleve DDR od Intelu je dobry reseni..:)))
Kdy ten Ipanel uměl ještě regulovat větráky (což by podle mě nebyl problém dodělat), tak by neměl chybu. 8)Citace:
Původně odeslal ShAcKaL
:lol: Vykon cejkove urcite stoupne,takze to urcite ber!!!!!!!!!!!!!!!I kdyz , zlatej Anthlon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) DJ" 8) 8)