Prosim o radu jaky rozmer by mel mit vodni chladic pro CPU P4
Printable View
Prosim o radu jaky rozmer by mel mit vodni chladic pro CPU P4
ja pouzivam 60x50
NO , jsem tu uz pomerne dlouho a rekl bych ze to nikdo nevi, ale obecne to proste chce max. vyuzit prostor pro oirginalni chladic.
Pouzit kov ktery ma vyborne elektricke vlastnosti.
Vysoky prutok chladiciho media a zajistit jeho dobre schlazovani.
RADEK
proc kov ktery ma vyborne elektricke vlastnosti ? to tim "kov ktery ma vyborne elektricke vlastnosti" myslels "měď" a akorat se ti to nechtelo vypisovat :wink:Citace:
Původně odeslal Radek-B
Zkus treba juknout tady...
http://chlazeni.webz.cz/ultimate.htm
...pro inspiraci
Ne ,Citace:
Původně odeslal Rob
Je to pro to ze vodivost elektricka je primo umerna vodivosti tepelne.
A nemusi to byt zrovna med.
snad nedelas vodni bloky ze stribra? to jsem jeste nevidel, to musi byt sakra drahe 8-)
navic by to bylo ale UPLNE nanic
2Rob:Myslim ze nebylo, pac jsem takovy bloky uz nekde videl :wink:
Radek-B ti da adresu na "Slovince" a ten je tam myslim ma :)
2Vapno:Peknej blok :eek: Pak napis jak ti to chladi :wink:
a to ze za to nekdo utratil 10kKc znamena ze to k necemu je ??? stejne vykon vodniho chlazeni zavisi radove 100:1 na radiatoru nez na WBloku, to by mu vic pomohlo, kdyby mel ze stribra radiator :wink: to by byl teprve frajer :wink:Citace:
Původně odeslal Fila
NO, myslim ze jsi prilis sebevedomy , (bez urazky)Citace:
Původně odeslal Rob
Zamysli se nad tim , co jsi vlastne rekl.
Ono totiz zalezi na vsem , a hodne pokud chces taktovat.
A u radiatoru je to radove 60:1.
NO, myslim ze jsi prilis sebevedomy , (bez urazky)Citace:
Původně odeslal Rob
Zamysli se nad tim , co jsi vlastne rekl.
Ono totiz zalezi na vsem , a hodne pokud chces taktovat.
A u radiatoru je to radove 60:1.
ja se neurazim, ale prilis sebevedomy nejsem :wink: nevim kdes to vycetl. jo, zalezi na vsem, ale kvalitni WB ti bude nanic, kdyz to teplo kvalitne neodevzdas do vzduchu :arrow: prestup tepla voda-med-vzduch je prece mnohem horsi, takze hlavne tam muzes hodne ziskatCitace:
Původně odeslal Radek-B
staci kdyz k odsavacimu 7V vetracku pridam pod radiator dalsi 7V nasavaci a hned mam o 5C ve min vode a na bloku
To je pravda a sam jsem se setkal se zakladni chybou a to je dimenzovat vse na co nejvetsi prutok a k tomu si koupit sice opravdu vychvaleny, ale proste to nebudem rozvadet proste Inovatek.Citace:
Původně odeslal Rob
RADEK
To je pravda a sam jsem se setkal se zakladni chybou a to je dimenzovat vse na co nejvetsi prutok a k tomu si koupit sice opravdu vychvaleny, ale proste to nebudem rozvadet proste Inovatek.Citace:
Původně odeslal Rob
RADEK
Původně odeslal Rob
RADEK
Původně odeslal Rob
RADEK
Ale v podsatte se nakonec shodnem ,
Proste zalezi na vsem.
RADEK
uz mam doma dalsi blok s nizsim dnem, ted mam 4mm dno, tento novy ma 3mm dno, jinak vse stejne, tak oba trochu otestuju, ktery bude lepsi