kupuju pro znamyho tenhle proc a nevim co mu tam mam dat za chladic. V7 je pro nej moc drahy. uchladi to Titan D5T? nebo mam vzit boxovanej procak?
Printable View
kupuju pro znamyho tenhle proc a nevim co mu tam mam dat za chladic. V7 je pro nej moc drahy. uchladi to Titan D5T? nebo mam vzit boxovanej procak?
Skus colermaster ted je novej ale nevim presne meno urcite ti ho nedko rekne maj ho na www.czechcomputer.cz a stoji asi 450 Kč ma medenou podlozku a vypada celice odbre, no a Xp1600 musi uchladit uplne bezproblemu. No D5TB to uchladi ale jako na dost velkou teplotu sam sem stim stavel kompa a uz bych ho nekoupil.
Stavěl jsem comp s XP 1600+ a D5TB. Teplota při max. zátěži byla po půl hodině 52°C. Ale nevim jak MB měří přesně teplotu (ECS KT333).
Ja som mal TITAN D5TB pred TTV9 na svojej XP1600+ ...
Aj ked bolo XP pretaktovane na XP200+ (1666Mhz) Titan to vladal chladit na cca 75 - 80 °C - pri merani priamo z jadra CPU
SuperSilent Pro- www.bostar.cz
Mam ho doma a kdyz nebudes taktit, tak staci v pohode. V lete jsem mel max 52°C.
Priklanim se k tichym a celkem i vykonym chladicum Arctic Cooling..Super Silent Class.
SuperSilent PRO je dobrej... XP1600+ zvladne v klidu..
D5TB to zvladne taky
A SS Pro je navic i docela tichej ;)
Me tak napada jestli se mi vubec vyplati pretaktovat muj athlon xp 1600+ kdyz na to sou pak jeste 1500 naklady to je sileny me to pride docela na nic no ale stejne du zejtra na to :wink:
Ja som ho mal(D5TB) na Palomine XP1800+@XP2100+ 1.85V max 56st.(každá doska ukazuje inú teplotu :? ) a chladiť stíhal :wink:.
Záleží aj na tom ako je vetraný Case, tam ti to može urobiť +5st. :oops: a niekedy aj viac :evil:
mam pasiv z coolermastera nevím jakej to je.... byl 8x6cm roztahnul jsem ho na 8x8 a dal na něj sunona a pohoda...stalo mě to 100kč a chladí to celkem pěkně