mam celeron tulatin a zakladku ms-6337. uz predtym som ho pretaktoval a uspesne, preinstaloval operacny sys a zrazu mi vzdy ked zvisim fsb na 110 zamrzne mys aj cely komp. hardware ostal rovnaky
Printable View
mam celeron tulatin a zakladku ms-6337. uz predtym som ho pretaktoval a uspesne, preinstaloval operacny sys a zrazu mi vzdy ked zvisim fsb na 110 zamrzne mys aj cely komp. hardware ostal rovnaky
Nenafukuju sa ti kondenzatory na doske?
to mi prijde jako nesmysl. :D mozna ze treba nastavujes neco jinak (v biosu) - napr. casovani pameti atd. nebo ti prestal fakcit vetrak ? (stat se muze cokolif)
Jaky tam mas tedka system?Win 98 ? :idea:
mam xp proffesional aj predtim som ho tak mal iba v inej jazykovej verzii(teraz ceska predtim slovenska). mam otvoreny komp takze vydim ci sa mi toci vetrak alebo dako blbne.
hmm, to se pak situace meni. :| operacnim systemem to asi (urcite) nebude. mozna........nemenil si naky nastaveni v biosu pred nebo po instalaci? treba takovy...hmmm jak to je......Assign IRQ for VGA, nebo CAS LATENCY, .... taky by neskodilo hodit sem presnou konfiguraci, popr. stahnout novej bios pro mb :idea:
skusal som hodit to na optimalne nastavenia ale aj tak to neslo. stiahnut bios nexcem lebo sa bojim ze to doserem
skusal som hodit to na optimalne nastavenia ale aj tak to neslo. stiahnut bios nexcem lebo sa bojim ze to doserem
Když byly WinXP ještě novinka a nedaly se sehnat jiný, než anglický, tak jsem je hned nainstaloval a frčely jak víno. Potom vyšly český a ty mi blbly neuvěřitelným způsobem - několikrát denně jsem viděl BSOD s hláškou o IRQ a podobně - zkoušel jsem měnit grafiku, hrál mariáš s kartami v kompu, podtaktoval (!) procesor, nepomohlo. Vrátil jsem se k anglickejm a od té doby je klid.Citace:
Původně odeslal RaBBiTz
treba proto, ze si koupil naky "illegal burned". :lol:Citace:
Původně odeslal Wizzy
ALE prosimta, vsetci tu mame vsetko legalne .. ci ty nie? ;) btw anglicke wokna su vseobecne o mnoho lepsie !Citace:
Původně odeslal sot
MadCap