Když tak čtu novější i starší přispěvky: který druh cooling pasty je nekvalitnější?
1) silikonová;
2) stříbrná;
3) měděná;
a když jsem u toho tématu, tak jaké jsou zkušenosti s cooling pastami od různých výrobců?
Printable View
Když tak čtu novější i starší přispěvky: který druh cooling pasty je nekvalitnější?
1) silikonová;
2) stříbrná;
3) měděná;
a když jsem u toho tématu, tak jaké jsou zkušenosti s cooling pastami od různých výrobců?
nejlepsi by mela byt stribrna, pak medena a pak silikonovaCitace:
Původně odeslal gorge
ale hodne zalezi na provedeni (vyrobci)
Podla mna treba brat v uvahu aj vydrz pasty pretoze v tomto smere je poradie naopak (ak porovnavam Titan Striebornu pastu a bielu klasicku). Biele proste drzia dlhsie.....Titan je zas na zaciatku lepsi ale pozdejsie ako keby vyschol a straca ucinnost.
Slylel jsem ze je nejlepsi Ceramique, nebo ne?
ale zas Arctic Silver III nevysicha...
a záleží i na výrobci, nebo rozdíly jsou zanedbatelné? a co cena, vyplatí se přidat, nebo je to v podstatě jedno?
Podle toho, co jsem zatím zkoušel sám, mi nejlíp fakt vychází Cermaique. Teplo vede super a po nějakém zapejkání, vysušování a spol. ani památky!
pasta Titan nestoji za nic, hned vyschne, ja pouzivam Cooler Master Premium s Shin Etsu, stoji asi 200kc, ucinnost je lehce pod ASIII
takže dopuručujete zn. Arctic?
ja mam pristup k paste ktora je certifikovana a doporucovana pre CPU Xeon - je tam aj nejaka znacka,tak zajtra to sem postnem,a asi by som jej vdel zohnat viac...
Je to v takych dlhych tenkych stirekackach - podobne ako diabeticke injekcie a je strieborna
Kdyz uz jste u tech past, jaka myslite ze je nejlepsi na podmaznani pametí u grafarny ??? ASIII?
Já pouzivam Elchemco 25ml, uplne obyc silikon stara 2roky. Takovy to baleni co kdysi davno otiskl level kdyz psal clanek jak se bude dat skvele taktovat novy procesor od AMD - Duron 8-)
Zkousel jsem namazat procak touhle pastou a pak Cooling Silicon co se dostava k chladicum AC a teplotni rozdil zadny :!:
Stejný pořadí jako u CPUček, takže něco od AS...Citace:
Původně odeslal Jerrys
No ja vtom nevidim zmysel sa vtom vrtat. Proste ked mas nato (a xces dat) tak si kup ASIII alebo ceramique. Inak staci obycajna silikonova. TITAN je megabullshit !!
Podle mého názoru je nejlepší stříbrná pasta, já ji používám už dlouho a sem s ní spokojenej.[/code]
ja jsem ted zacal pouzivat medenou pastu od Artic cooling a jsem zpokojenej teplota lepsi nez u bily ale jen doufam ze brzo nevyschne
stribrna titanka je peknej hnis, nevede nic moc a dela bordel-> neda se poradne sundat aby nezanechala stribrny stopy...
tu co sem dostal k CS2 TC rev.2 (silikonova AC pasta za cca 37,- bez DPH) se krasne nandava/sundava a lip vede teplo o cca 2° nez stribrna titanka..
ja taky pouzivam tuhle pastu - za ty prachy bezkonkurencni - uz sme toho namaz fakt hodne a prad ji tak pulku mam 8-)Citace:
Původně odeslal Fraj#r
AC 5
AC III
Technickým benzínem jde sundat naprosto v pohodě...Citace:
Původně odeslal Chihuri
mate nekdo zkusenosti s pastou Arctic Cooling Silver Compound je za celkem slusnou cenu, tak by me zajimalo jaka je co se tyce vysychani a vodivosti
No ja ji za ty dva roky mam tak 1/8 a to jsem ji pujcoval tolika lidem :oCitace:
Původně odeslal Wolferine
nešlo by to spojit s http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=35817 je to podobné téma...
bodejt by to nebylo podobny tema gdyz to je tenhle samej thread ;D ses asi trosku spletl :-)Citace:
Původně odeslal gorge
to je mozny... kazdopadne je porad horsi o ty dva stupne :)Citace:
Původně odeslal jan555