Poradte ako sa da vyrobit z diod nieco take ako mal Knight ryder v predu ;D .
chcel by som nieco take vyrobit z diod ale neviem ako nato.
Printable View
Poradte ako sa da vyrobit z diod nieco take ako mal Knight ryder v predu ;D .
chcel by som nieco take vyrobit z diod ale neviem ako nato.
schema: http://pirs.vyrobce.cz/Images/schema.bmp
jinak hotovej modul s 10ti LEDkama stoji asi 250Kc, stavebnice 175Kc
Skus pohladat nieco na www.bit-tech.net....postup som videl aj tam.
Alebo sa spytam inak.Kde sa to da na Slovensku kupit alebo objednat???
Pytal som sa v Radiobaslery v BA ale tam nic take nemaju.
V GM Electronic maju vselijake stavebnice, ale neviem, ci tam maju aj nieco taketo.
kde je to k dostání?Citace:
Původně odeslal Pirs
fa www.flajzar.cz to nabizi za 98Kc a maj jeste hafo dalsich serepeticek pro stromeckare :)
mam kámoše stromečkáře a určitě by se mu to líbilo :)
jsem tu novej a nevíte někdo kde tohle sehnat na východě čechu?
No flejzar ma postovny 57Kc pri zasilce do 200Kc, to snad prezijes ne?
Ja mam doma nieco take spravene ... ak nezabudnem tak za 3 tydne by som to mohol doniest - az vtedy pojdem totiz domu.
A nechces to predat???Citace:
Původně odeslal Lopo
Ked tak za kolko???
mno myslim ze to jako to mam ja spravene na predaj neni ... je to na malinkom plosaku dratovou technikou ... ale kludne mozem potom oscanovat schemu a dat ju na web ... pripadne ak sa mi podari zohnat suciastky tak urobit novy kus ...Citace:
Původně odeslal cd-mann
No ta dratova technika by mi nevadila.Takze by mi bolo jedno ako to vyzera.
kdo to chce...může si to udělat...není nad Knight Ridera...teda u mě už to prohrál s jiným speciálem :lol:
http://www.bit-tech.net/article/82/
no neviem, v zivote by som to do case nestrcil, je to strasne "vulgarne" :) a mam taky pocit ze by ma to fantasticky stvalo, takze by to bolo v kuse vypnute
mno konkretne hento zapojenie je dost brutal ... ak sa nepletem je to robene na principe generovania sinusu a jeho merania pomocou LM3914 ...Citace:
Původně odeslal Airwolf
ja to mam robene normalne pomocou TTL logiky
Islo by to vyriesit aj jednoduchsie - pripojit tie diody na paralelny port a ovladat ich softwarovo (dalo by sa tam naprogramovat hocico). Keby sa vela LEDiek usporiadalo do matice a pridala nejaka elektronika (aby to islo cez ten paralelny port ovladat), mohlo by to byt zaujimave :idea:
Da sa to vseliak , aj mikroprocesorom , trebars 8051,AVR(koli programovaniu.) a naprogramovat si mozes co len chces.Citace:
Původně odeslal Rainbow
tak ale kazdy zase nema moznost programovat 8051 alebo AVR a moc ludi to ani neovlada navrhnut ... tam sa straca jakosi jednoduchost - vyrobi si to len par "zasvetenych"Citace:
Původně odeslal Lukas-SVK
Asi tak...
IMHO vsetky zapojenia, kde treba robit plosak, nie su pre kazdeho.
Ja by som si do case nikdy nedal blikajuce, svetielkujuce neviem co. Decentne podsvietenie katodou to hej ale blikajuce ledky??? - NIKDY