Nahrada za ECS K7S6A - SV266A ???
Ahoj kuci,
reklamoval sem desku ECS K7S6A, a pozadal sem je v dopise jestli by mi ji nemohly vymenit za nejakou jinou (znacku). To sice udelaly ale dostal sem Syntax SV266A (coz je podle me o dost horsi). Navic mi napsali todle:
"MB levnejsi cenove kategorie nejsou urceny pro provoz servrovych reseni - kde jsou pretezovany a zaruka by tim padem nemohla byt uznana." - me to zni jak spatnej ftip :(
Tak sem jim zavolal a ten technik (Softcom) me zacal presvedcovat ze ta deska co sem dostal je lepsi, bla bla bla ... samy kecy :evil:
Takze mi v podtate na jednu stranu vyhoveli, ale misto aby me kontaktovaly a domluvily se se mnou tak proste poslaly podle me co jim prebejvalo :? ...
Co s tim, sem vytocenej a chci jim to vratit a nechat si vyplatit penize. Muzu? ??? ...
Predem dik za help
BTW: s Computershopem (Sofcom) mam jinak perfektni zkusenosti, par reklamaci uz probehlo a vsecko v poho, ale asi sem narazil na vola :?
Re: Nahrada za ECS K7S6A - SV266A ???
Citace:
Původně odeslal Bobrik
Ahoj kuci,
reklamoval sem desku ECS K7S6A, a pozadal sem je v dopise jestli by mi ji nemohly vymenit za nejakou jinou (znacku). To sice udelaly ale dostal sem Syntax SV266A (coz je podle me o dost horsi). Navic mi napsali todle:
"MB levnejsi cenove kategorie nejsou urceny pro provoz servrovych reseni - kde jsou pretezovany a zaruka by tim padem nemohla byt uznana." - me to zni jak spatnej ftip :(
Tak sem jim zavolal a ten technik (Softcom) me zacal presvedcovat ze ta deska co sem dostal je lepsi, bla bla bla ... samy kecy :evil:
Takze mi v podtate na jednu stranu vyhoveli, ale misto aby me kontaktovaly a domluvily se se mnou tak proste poslaly podle me co jim prebejvalo :? ...
Co s tim, sem vytocenej a chci jim to vratit a nechat si vyplatit penize. Muzu? ??? ...
Predem dik za help
BTW: s Computershopem (Sofcom) mam jinak perfektni zkusenosti, par reklamaci uz probehlo a vsecko v poho, ale asi sem narazil na vola :?
no taky zalezi cos to po nich presne chtel.. me to prijde ze vadu uznali a vyhoveli.. syntax je sice ECS, takze jina znacka to neni...
na pisemny propjevy vuci prodejci bych si dal pozor a dvakraz zvazoval co tam napisu...
zalezi jak byl tvuj pozadavek urcity apod.. asi bych jim desku poslal zpet... protoze jste se na tom co maji poslat jako nahradu presne nedohodli (menit zavazkovy vtah je mozne pouze po souhlasne dohode obou stran) a poslani jejich desky je teprve jednostranna oferta-nabidka, poslani tveho pozdavku by se dalo chapat jako invitatio ad offerendum-tj. výzva k uzavírání smlouvy (resp. výzva k čřinění nabídek-ofert) nikoliv jako oferta-návrh samotná.... poslal bych jim to zpet s tim, ze oferta softcomu nebyla z tvoji strany akceptována.... oferta bez akceptace=dohoda nebyla uzavřena...