Když kliknu na HTML soubor v průskumníku (třeba V WinCommandru to nedělá) tak mi spadnou WIN (Zmizej Ikony a spuštěné programy a zase se načtou. Nevím Je to asi nějakým zobrazováním náhledů, nevíte jak to aspoň vypnout?
Printable View
Když kliknu na HTML soubor v průskumníku (třeba V WinCommandru to nedělá) tak mi spadnou WIN (Zmizej Ikony a spuštěné programy a zase se načtou. Nevím Je to asi nějakým zobrazováním náhledů, nevíte jak to aspoň vypnout?
Please pomozte je to dost nepříjemný obvzlášť když něco programuju.
Vir?
Jj, to mi taky někdy dělá, ale nevím, jestli po kliknutí na HTML a navíc mi zmizne několik ikon v dolní liště. Vir to myslím není. AVG a Norton antivirus mi nikdy nic nenašli.Citace:
Původně odeslal Dominator
me to taky delalo, pomohlo az odtraneni pripony v >Moznosti slozky>Typy souboru a pak znova asociovat priponu *.htm *.html a pak to bylo zase dobry
Dominator : aky mas system ?
Odporucam nainstalovat vsetky patche od M$
No mám WinXP with SP1 ale před inovací systému mi to asi nedělalo, ale jinak dík skusím tu asoc...
A pak, že ti všechno v pohodě funguje, to máš holt asi na reinstal Windowsů. :-) :-)
Víš chlape já vím že už se určitě chystáš na svůj jubilejní 40. reistal ale já takovej blázen nejsem, tohle se může stát i tobě.
Já mám reinstalů asi 15, a to je docela běžný, kdybych zanl overclocking už dřív tak jich mohlo bejt jen 5. A taky to je mym bráchou kterej tak 2 roky nechtěl uvěřit, že to je hardware a ne Windows. Tak si nestěžuj.
;D ;D Jo 15x za poslední teden. ;D ;D ;D
2 Dominator:
Reinstal je nanic - skus este posledny Rollup Update pre XP + ODINSTALUJ IE6.0 a daj si tam nejaky poriadny browser
(Phoenix napr)
Rollup Update pre XP = Co je to? Jinak jsem zkoušel znova přidat *.html, a je to furt na pikacu. Tak nevím?
http://support.microsoft.com/?kbid=826939Citace:
Nechápu, jak může reinstall nepomoct. Normálně zformátuje disk na kterým má systém a je to . Pak znova nainstaluje Win a je to. Je to uplně čistej Win. To musí fachat.
Už je vše vyžešené pomohl ten Rollup Update pre XP, kterej je obsaženej v SP 1a, takže jsem hi naistaloval a je to OK. Mockrát dík!!!!
Je super ze sme ti pomohli - akurat asi ta nepotesim ale Rollup v SP1a nie je ....bol vydany ovela neskor ako SP1aCitace:
Tak se asi koukni na.
---------------------
téma: sp 1 nebo sp 1a pro XP
Nie - lisi sa to iba Javou.
k SP1 treba este Update Rollup 1 - zaplata nejake kriticke trhliny ...
http://support.microsoft.com/?kbid=826939
--------------------------------