Chci jít konečně do DVD vypalovačky
Mám vybranou Toshibu SDR5122K zápis pouze na -.Za 4k
Potom Neca ND-1300. zápi -+. Za5k.
Nebo LG GSA-4040B zápis -+RAM. Za 6k.
Printable View
Chci jít konečně do DVD vypalovačky
Mám vybranou Toshibu SDR5122K zápis pouze na -.Za 4k
Potom Neca ND-1300. zápi -+. Za5k.
Nebo LG GSA-4040B zápis -+RAM. Za 6k.
doporucuju Neca, je v pohode a navic v alfacompu stoji 4200 s dani :wink:
jj, nec je dobrej. včera mi konečně přišel (Cybex), ještě ale musim rozchodit DVD±RW nějak se mu nechce :?Citace:
Původně odeslal Braindead
flasni novej fw. treba 1.07 ofic. z cdr :wink:
ja mam jeste trochu problemy se ctenim vypalenejch medii. z 11 me delaj problemy 2. pricina je:
1. chlazeni (40%)
2. nero (10%)
3. medium (20%)
4. vypalka spatne cte (30%)
nemam ale moc cas to testovat :|
už to pálí, stáhnul jsem si nový Nero 6.0.0.19 a už to jde. jenom mam podobnej problem jako ty... ve svym PC (v druhý mechanice) to čte, ale na notebooku to nexce číst vypálený DVD+RW :?Citace:
Původně odeslal Braindead
Nec ma novej oficial firmware 1.08 :D pristi tejden ho vyzkousim a uvidime :-) a jeste vysel novej unoficial od herrieho 1.07v4 ve verzich A a B :-)
Nemate nekdo tuhle?
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...p?itemID=25200
Ten cenovej pad je docela brutalni :-)
NEC su dobre napalky na DVD ale LG si nekupuj v ziadnom pripade !!!
LG sa chovaju dajak divne a nepodporuju plno medii takze si kup NEC alebo Toshibu :)
Tohle LG ale neni vubec spatne
http://www.cdr.cz/a/recenze/recenze/5593
a pokud se odstrani mouchy, tak tenhle universal je taky super:
http://www.cdr.cz/a/clanky/clanek/5995
Jinak PCMagazine ocenil Sony DRU-510.
NEC je sice levna, ale jak vidim Braindeada, jak si s tim musi hrat..
po testovani sem zjistil ze Nec ma problemy se ctenim vlastnich vypalenych medii. :evil: protoze dvd v jinej mechanice prectu ale v necovi ne. jedna se o jednu mp3 z asi 800 :|
nevim jestli to dela Nec nebo media. ted kupuju spindl +medii (verbatim), tak sem na to zvedavej, ale myslim si ze budou ok, takze problem je asi v princu. holt je to levny medium za par korun.
situace jas dost podobna kdyz se zacinalo palit na cd, proste nekvalitni media sly do haj.zlu a palilo se jen na kvalitni. ale vsechny chyby byly vetsinou zavineny mediama.
pokud palis na levny media, tak si budes hrat skoro s kazdou palirnou. viz. forum cdr. maj tam problemy s teacem, se sonkou i s dalsima. a pokud palis treba na verbatimy tak ty dou palit skoro na vsem. :-)
Poznamka: jiz se objevuji 8x vypalovacky a to na konci roku opet srazi ceny. Zatim jsem neobjevil idealni DVD palicku (mam naroky na kvalitni kopirovani CD).
zatim je jen jedna 8x a dalsi budou az na konci roku. a ceny to nesrazi, protoze budou vanoce :lol:
Asi trochu OT, ale doporučil bych Sony DRU-510 - spolehlivější mechanika se těžko hledá (a je IMHO i nejhezčí)!
Mne na ni vadi to, ze neumi overburn a velka CD. Pekna recenze:Citace:
Původně odeslal jan555
http://www.cdr.cz/a/recenze/recenze/5476
Ale zalezi samo na pozadavcich uzivatele.
Jasně, záleží opravdu na požadavcích. V dnešní době, kdy to není pořád (bohužel) úplně obvyklé, si právě osobně nejvíc cením spolehlivosti, s jakou pálí a ta je perfektní...Citace:
Původně odeslal Harry
jj je to o pozadavcich, treba ta LG dle cdr ma spatny kopirovani audio CDcek, coz me vubec nevadi pac za dobu co mam PC sem zkopiroval tak max 5-10 audii :). Media, sou jasny, chce to kvalitni (Verbatim) media, s ostatnima mam problemy se ctenim v ostatnich mechanikach...
Mám NEC 1300 od srpna, pálím pouze TDK média (DVD-R, DVD-RW, DVD+RW a CD-R) a nemá problém - to není chlubení, jen skromná referenc :eek: e.
tak na tom se shodnem vsichni: s kvalitnima mediama pali dobre vetsina nasich palicek ale s mediama typu gigamaster, princo (obcas) a multidisk (obcas) nepomuze ani sebelepsi vypalka :|
takze dal bych se rozhodoval podle ceny a tam jasne (o litr) vede NEC 1300A :-)
Brain: nechces se dat na politiku ??? TVuj volebni program by mohl byt NEC 1300A ;D ;D ;D
Koukam, ze se mi povedlo sem dostat uzivatele NEC, LG i SONY, ale kde je nejaky majitel Teac, Asus ci Lite-on? ;)
Vytku k Sony jsem jiz rekl, k LG - pry problemy s CD-RW, rychlosti zapisu DVD-RAM a konecne ta cena. NEC spatne cte poskozena CD a ma problem s vlastnima DVD-R (dle Braina), coz je asi nejvetsi problem. Ale na cteni mame koneckoncu druhou mechaniku. Pro me je nejdulezitejsi 1) paleni CD-R(w) 2)paleni DVD-R 3) DVD+R 4) DVD?RW.
Chapu dobre, ze pri paleni chranenych CD je problem zejmena nacist CD do image? Kdyz uz mam image, tak smazicka nemusi byt tak kvalitni. Je to tak?
2 sam: moje strana se menuje B & N (Braindead and Nec) ;D
2 all: ne, ja nijak nezastiram zapory, coz jsou:
1. cteni poskozenych cd
2. cteni svych dvd (viz. nize)
3. hlucna dvirka
ted bych se ale pozastavil u cteni vlastnich dvd. jak jsem zjistil tyka se to pouze medii Princo (cili velmi levnych :lol: ). ted palim na DVD+R Memorex 4x (ano, palim 4x) za 57,- a nemam problem s jedinym dvd, vse naprosto super. :D takze staci vyloucit nekvalitni media typu Multidisk, Gigamaster, Princo a vse je v poradku. totez ale podle me plati pro vetsinu ostatnich mechanik. precetl sem cely auditko na cdr a vsechny mechaniky (sony, teac, nec, lg...) maj problemy s necim z tehle "svate trojice". thats all folks ;D
Chlapi, objevila se zajimava LITEONka.
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...5200&level=166
Cena lepsi nez u NEC a jeste pali 40xCDR!
A jak je to s tim palenim chranenych CD?