mam ten procesor dole ale ted jsem si vsimnul ze mi kolisa FSB kdyz jsem otevrel CPU-Z tak misto 210 tam skakalo 203 nebo 207 a pak tam chvili bylo i tech 210 nevite co s tim nestalo se to nikomu???
Printable View
mam ten procesor dole ale ted jsem si vsimnul ze mi kolisa FSB kdyz jsem otevrel CPU-Z tak misto 210 tam skakalo 203 nebo 207 a pak tam chvili bylo i tech 210 nevite co s tim nestalo se to nikomu???
Muze to byt vadnym PLL cipem na desce, jestli ti to dela i na defaultnich frekvencich, je to urcite duvod k reklamaci, ..
jeste, co mas za zdroj? Mohl by na to taky mit vliv. Nekolisa to treba se zatizenim?
zdroj mam noname ale tim to nebude prtoze napeti CPU mi moc nekolisa a deskou to doufam taky nebude protoze je 2 tejdny stara!!!¨Jeste to nejak vyzkousim a dam vedet
Jak tu píšou tak se mrkni jak ti to lítá na default freq.
To ze je nova jeste nemusi znamenat ze nemuze byt vadna :wink:Citace:
Původně odeslal Fleak
vorostuj to a uvidis - pokud to bude haluzit i na default, je to jednoznacne na reklamaci.
Citace:
Původně odeslal Fleak
BLBOST ! CPU-Z ma problemy so zistovanim FSB aj na mojej doske !
Velmi zavisi od FSB a nasobica - napriklad spravne mi to zobrazuje 10*220 ale nespravne 9*225
Skus INY program a uvidis ze FSB ti nekolise
ps: uricite mas CPU-Z 1.19a :wink:
CPU-z mam nejnovejsi verzi jinak se mi zda ze se to zacalo dit potom co jsem tam dal BIOS 1.4 OC!!!!!Takze zkusim puvodni bios a pak uvidim
nelamal by som si nad tym hlavu ak ti komp slape
:!:
Chlapi fakt neviem co riesite !
Chyba je v CPU-Z 1.19a