Má někdo zkušenosti s --- VGA GAINWARD G4 TI4200, 64MB DDR, 128bit, AGP 4x, TV out, DVI, DVD player 3290kč(Alfacomp)????
Uvažuju o koupi,má 3,5ns paměti Eurotech bez chladičů.
Díky za rady...........
Printable View
Má někdo zkušenosti s --- VGA GAINWARD G4 TI4200, 64MB DDR, 128bit, AGP 4x, TV out, DVI, DVD player 3290kč(Alfacomp)????
Uvažuju o koupi,má 3,5ns paměti Eurotech bez chladičů.
Díky za rady...........
jj to je moooc doobra cena :idea: Skusenosti s ni nemam ale sel bych do ni hned :wink:
BEjt tebou tak ji beru. Mela by jit hodne tocit. A Gainwardky sou fakt husty. Vem ji dokud ji maj :)
Jednoznacne do ni di :!: Jestli to nema nic na pametech tak te to aspon bude lakat nejek vytunit ;D
jo koupim ji asi příští týden a pak se uvidí,ale myslím že bude ok.
Mám ji na druhým kompu od 10/2002 a jede bez nejmenších problémů 280/580, maximum bez úprav je 318/610, dodnes má tichej větráček. Stála tenkrát kolem 5000,- Já bych jí bral!
Hele a jak ji kopis???Ja do ni asi taky pudu.V tom alfavcompu nebo co to je neni prece E-shop ne?Citace:
Původně odeslal macainz
jo gainwardy sou cool. tu bych bejt tebou bral.
btw: dival ses do pravidel o podpise ?! viz -> http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=24654
Díky za upozornění, už je to opraveno.Citace:
Původně odeslal sot
Ja to mám do Alfacompu 30km, takže NOPROBLEM ;DCitace:
Původně odeslal Speed-y
Jo jo Alfa je prostě nejlevnější obchod v republice. Ceny dokonce lepší než většina velkoobchodů a D1 ceny. A to všechno většinou na skladě, ne žádné "možná bude příští týden" jak jinde.