Vsetko mi bezi dopohody,ale vraj miniport driver zvysi priepustnost disku,ale je urceny do systemov kde su aj SCSi zariadenia. Oplati sa ho nainstalovat,stoji ten narast vykonu (ak bude) za to? Nejake skusenosti/problemy?
Printable View
Vsetko mi bezi dopohody,ale vraj miniport driver zvysi priepustnost disku,ale je urceny do systemov kde su aj SCSi zariadenia. Oplati sa ho nainstalovat,stoji ten narast vykonu (ak bude) za to? Nejake skusenosti/problemy?
ja ti neviem, ak to inštaluješ z VIA service packu, nainštaluj radšej všetko, predsa len je to od výrobcov VIA a snáď vedia, prečo to robia, keď sú stále nové verzie.
To je to, ze nie! "IDE filter driver" je sucastou 4in1 ale "IDE miniport driver" je na VIAARENA v sekcii tweaking...Citace:
Původně odeslal Wizzard
Podľa mojích skúseností ho treba nainštalovať hlavne pod Win XP a 2k! Pod Win 98a Fuckeniom som nezaznamenal nejaký výraznejší nárast rýchlosti čítania z disku.
Takže ak máš XP alebo 2000, tak určite nainštaluj.
vcera navecer som ho nahodil a v HDtach-u mi to hodilo zatazenie CPU 50% oproti mojim 14% (co sa mi aj tak zda velmi vela - preto som skusal miniport)
Myslim, že to je čtení napřed, odhaduje, co se bude číst z disku.
Jestli si instaloval verzi z tweaking/beta sekce, tak to sis naistaloval starou verzi 3.01.14Citace:
Původně odeslal tomXX
Tady je nova 3.20b, ktera je primo v IDE driver sekci, v textu musis vybrat miniport...
http://www.viaarena.com/?PageID=340
Urcite je zkus, ja jdu hned po tobe:)
Ide mi to normalne aj bez miniportu, takze s tym viac nebudem spekulovat :idea:Citace:
Původně odeslal PhoB
Ale miniport by mel byt rychlejsi:)
Na jakych win si to instaloval? Jakou verzi toho miniportu si pouzil? Instaloval si je pres 4in1? Meril si i neco jineho nez zatizeni CPU?