Mám doma ME a když zapnu komp a mám ho lehce taktovanej tak 7,5*135 tak naběhne a je tam hláška že jsou poškozený registry a po restartu že se to obnoví.Nevíte někdo čím to je?
Printable View
Mám doma ME a když zapnu komp a mám ho lehce taktovanej tak 7,5*135 tak naběhne a je tam hláška že jsou poškozený registry a po restartu že se to obnoví.Nevíte někdo čím to je?
vime ... ten problem se jmenuje WinME ...Citace:
Původně odeslal Krupa
PS: skus podtaktovat najet do nouzovyho rezimu a psusti msconfig .. vyhazej vsechno a znovu to spust .. mozna bude problem i v pametech
No asi tak nejak, WinME sou asi jako granat ktery ma rezavou pojistku...nikdy nevis kdy vybuchne...Nak
Mohla by to být paměť.
Nepíšeš co je to zač, třeba na 135MHz nezvládá nastavené časování; jestli 256MB máš v 1 nebo více modulech, které mohou mít různé parametry.
Nezbývá než doporučit otestování:
http://www.memtest86.com
nebo
http://www.goldmemory.cz
Přesně stejný problém mi 98ky házely, když jsem měl kombinaci modulů PC100 a PC133, které měly při CL2@100MHz nesourodé parametry.
zkusím ten test já mám ale jednu a mázvládat 133Mhz tak nevím ???
Mozno to zvlada 133 ale iba pri najpomalsom casovani. Mozno ani to nie a potom to je na reklamaciu.
casovaní jsem snížil ale furt je to roze***** ??? ???
Pusti na to ten Gold Memory.
stahnul jsem nejakej memory test ale nejde nejak ozivit :-( ???
No asi to bude tym ze mas naozaj poskodene registre.
Ja Win ME pouzivam asi 2 roky uplne bez problemov, a to vkuse nieco instalujem hrabem sa v systeme a tak. Nepovedal by som ze je chyba vo windovsoch ale v uzivateloch. Niekto ma sustavne problemy pocnuc 95 a XP konciac. Iny slape bez problemov na vsetkom so vsetkym.
A najhorsie je to s modularitov PC. Nie vzdy a nie kazdy trafi spravnu kombinaciu HW.
Stiahni GoldMemory - instalacia vytvori bootovaciu disketu z ktorej nabootujes a test sa spusti sam.
tak ja zkusim Goldmemory a dam vedet :wink:
Myslím, že to nebude až taková pravda. Viz můj případ: původně C800@1064, nyní Tual1100@1540 a WinME nemají ani jeden protest.............., že by to náhodou bylo správně načasovanou pamětí???Citace:
Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
8)
Ja tiez nemam s Windows ME ziadne problemy.
Já taky ne až na tohle ale možná že to bylo int.zvukovkou ted mam normalni a zatim OK ;DCitace:
Původně odeslal Rainbow