Prosim mohli by ste my niekto povedať ako nastaviť Active mod v DC++ ??? Mám to napojene cez router. Pozeral som si navod na wwwDCplusplus.com robil som to podla postupu ale nič nefungovalo :| Dakujem.
Printable View
Prosim mohli by ste my niekto povedať ako nastaviť Active mod v DC++ ??? Mám to napojene cez router. Pozeral som si navod na wwwDCplusplus.com robil som to podla postupu ale nič nefungovalo :| Dakujem.
a nepomuze todle
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=20268 ?
Bohuzel jsi nenapsal jak jsi pripojeny k internetu. Nejspis tvuj provider ma blokovane porty nebo proxy. Takze bych videl problem tam
Prepáčte nejak som zabudol na typ pripojenia :oops: Mám Mikrovlnku 32 kbps :oops:
Tak z Active modu asi nič nebude :-( Lebo na servery kadial sa pripájam je instalovany Firewall :|
Mám teď nově připojení přes kabelovku Karneval - 600kbps, 78KB/s(www.karneval.cz), ale stejně mi nejde nastavit ACTIVE.
Půjde to nějak nastavit, nebo mám smůlu že jsem přes proxy karnevalu (proxy.karneval.cz) ?
Pokud nemate verejnou IP adresu nebo presmerovany potrebny porty tak Active mod nezapnete.
taky mám karneval a tyky se mi nepodařilo rozjet active...Citace:
Původně odeslal theedge
karneval nabizi jen 2 neveřejné IP adresy, ne?
verejna je jen u programu ProfiNET
:oops:
Ještě jedno peklo----na czpro kamošovi dají BANAN teměř každy den na jeho IP(za někoho jiného-který pochybil)---je taky u karnevalu
JJ to je na pikaču. Taky tam mám banána za někoho úplně jinýhoCitace:
Původně odeslal Jurass
Veřejnou IP si lze u Karnevalu připlatit za 100,- měsíčně.
No tak to se možná vyplatí-protože CZPRO je bezkonkurenční....Citace:
Původně odeslal theedge