Cesky SW na scanovani ? (pro Mustek BearPaw 1200CS)
Jeden muj starsi znamy (je to uz duchodce! :o) si poridil scaner, ale SW k nemu je jen v anglictine, coz je pro nej dosti slozity. Neco malo jsem ho s tim scanerem naucil, ale chtelo by to SW v cestine. On se totiz boji cokoliv nastavit (coz je na druhou stranu dobre, jinak bych k nemu mohl jezdit denne). Poradte mi nejaky SW v cestine, jinak u nej stravim mladi :roll:
Dik
Re: Cesky SW na scanovani ? (pro Mustek BearPaw 1200CS)
Citace:
Původně odeslal Hasich
Jeden muj starsi znamy (je to uz duchodce! :o) si poridil scaner, ale SW k nemu je jen v anglictine, coz je pro nej dosti slozity. Neco malo jsem ho s tim scanerem naucil, ale chtelo by to SW v cestine. On se totiz boji cokoliv nastavit (coz je na druhou stranu dobre, jinak bych k nemu mohl jezdit denne). Poradte mi nejaky SW v cestine, jinak u nej stravim mladi :roll:
Dik
Zdarma: Windows XP mají na skenování průvodce, v češtině, 30run Trial ABBYY Fine Reader 6.0.
K tomu scanneru nic nebylo?
Re: Cesky SW na scanovani ? (pro Mustek BearPaw 1200CS)
Ma Win2000 (jen 64MB RAM :roll:), na CDcku byl i ABBYY Fine Reader, ale ne cesky.
I kdyz jsem dal scanovat pres Imaging (nebo jak se ten SW ve woknech jmenuje), zase vyskocilo okno s nastavenim parametru scanovani v anglictine, snad to slo pres nejakou funkci TWAIN, nebo tak neco :?: