Kde ho sehnat? Nebo vubec kde sehnat pasivy? Jsem z Prahy. Diky za rady
Printable View
Kde ho sehnat? Nebo vubec kde sehnat pasivy? Jsem z Prahy. Diky za rady
Napravo nahoře ikonka "Hledat", výsledků bude dosti!
Pasivy na RADEONY dělám třeba já, ale je to v omezené míře... zitra hodím fotky...
Rozpilil som dva pasivy z nejakych pentiovych chladicov (rozmer asi tak 50x50x7mm a urobil z kazdeho 6 malickyx pasivov akurat na chipy pamete. Nalepil som ich tam obojstrannou lepiacou paskou - ten prechod tepla tu uz bol dost ofrflany, ale je to lepsie ako nic - nexce sa mi v tej paske vystrihnut stvorcek a tam dat pastu :|
Ked to nafotim tak to sem nikde postnem, akurat "klohnim" pasiv aj na GPU. hadam to 9000Procko nejako uchladi, prinajhorsom tam prcnem nejaky spomaleny ventilak
EDIT: Uz je pasiv aj na GPU. Bez ventilaku. Po 2 hod GTA3Vice bola teplota taka akurat :? dala sa tam udrzat ruka,len-tak-tak, teda odhadom 55-60C. To by sa dalo. Ziadne zamrzy ani artefakty. Foto postnem dodatocne.
v GM-elektro(Bratislava) som kupil eloxovane hlinikove 18 Sk/ks , pasta + sekundak,ale to len tak na okrasu, iny efekt nemaju(mam Manli, takze pretaktovanie sa nekonalo :-( )
kolik bys za ne chtel? chtel bych je na 8500LE, takze 8ks...Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
jj, u nas v Brně v GM prodavaj malej ctverecek za 10,-kč, kdyz ko rozriznu napul tak presne padne na 2 pameti 8-) Vysokej je 5mm a maj cerny a stribrny provedeni.Citace:
Původně odeslal jaro.jaro
edit: vyska je 8mm a dnesk jsem dokoupil poslednich 6 co tam meli :-(
Moc pěkný, ale zajímala by mne ta cena.Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
neco tady
http://www.caseking.de/shop/catalog/...p?cPath=32_238
a neco tu
http://www.oc-card.de/pi-255764030.htm?categoryId=60
jinak sekce bazar nemecko zrovna v nedeli bude objednavka :D
me zase zajima kde se daj sehnat ty pripevnovaci krouzky,popr. z ceho sou kuchnuty :)Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
Ty sou dost pevny, tusim ze z to sou Piercingovy krouzky takze opravdu tvrdy :wink:Citace:
Původně odeslal Chihuri
jo tak to sem tady taky nekde cet.... a to mam jit jako do obchodu a rict, chtel bych ctyri piercingovy krouzky na upevneni pasivu ? :)Citace:
Původně odeslal Fraj#r
ja zkousel uchytit pasivy takovym tim supersilnym kovovym kancelarskym kolickem...a bylo to dost dobry,az na to ze musis mit nizky podlouhly pasivy...
Včera jsem je narezal a obycejne prilepij kombinaci pasta+sekundak. Nevim co proti tomu vsichni maji, dyt drzi pevne a lepidlo de dolu lihem/benalem jedna radost.Citace:
Původně odeslal Chihuri
Na teto grafice mam jen pasiv uz asi pul roku a leto to prezilo bez ujmy a vad v obraze.Citace:
Původně odeslal tomXX
K lepeni pasivu na pameti - jde koupit od Titanu na to takove bile lepidlo/pasta. Mam tim prilepenej pasiv na SB na desce (o dost vetsi jak ty male pasivy na pameti) a drzi uz taky nejakej ten mesic.
Kdyz jsem videl ty upevnovaci krouzky, tak me napadlo - neznate nekdo zpusob jak pridelat velky pasiv na R9100, kterej nema v PCB diry ?? Lepit to sekundakem nechci a tu lepici pastu se na to prece jen taky bojim pouzit.
Zdar trochu sem tu nebyl ... :oops:
Takže ty pasivy dělám jen když mám naladu, je s tím docela hodně práce !!!
Mám nabídky 300kč za set + postu, ale nedelám to por každého a mám omezený počet pasivů :| Jsou lidi kterí chtějí dat i 500 za tech 8 pasivu a 4 kroužky.... :o
Kroužky sou s chirurgické nerez boušené oceli na přesný průměr 1,5mm a 30cm toho drátu stoji okolo 60kč ;D
Je to nejlepší způsob uchycení pasivu na Grafice ;D , komu sem je dělal tak ještě pořád slintá nad pasivy... :wink:
Elox je: červený, černý, tmavě modry, zelený, stříbrný, zlatý :wink:
Nemel by jsi nejake foto namontovaneho pasivu, ktery je uchycen temi krouzky...nedokazu si docela presne vybavit, jak to je uchycene ... dikyCitace:
Původně odeslal KaRlOs[C
http://h2o.kvalitne.cz/Images/pasiv.jpgCitace:
Původně odeslal Petrt
2Karlos:tak to jsem spatne pochopil :( Ja myslel, ze tema pruzinkama pritahujes i pasiv na GPUcko :lol:
To je zbytečnost proč bys to dělal ??? dyt máš díry v PCB :idea:Citace:
Původně odeslal Petrt
No ja jo (taky jsem je vyuzil), ale bracha na Sapphire R9100 je nema a chci tam dat poradnej pasiv (made by home) a nejakej vetsi pomalobeznej ventilator...ale nevim jak ten pasiv pridelat :(Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
A za tu hracku od AC co je zminovana v tomto foru bracha penize dat nechce.