8dra+ skutečné napětí CPU?
ktere napětí je skutečné? v biosu nastavim 1.7 , při náběhu sytému mi ten doktor ukazuje 1.744 ,sandra ukazuje zas neco jinyho akorat USDM primo od epoxe ukazuje taky 1.744 . myslim že tady jednou proběhlo že 1.8v už je srtici pro cpu. tak nevim jesli mam brat napětí nastavený v bisu nebo USDM se mi zda rozdil 0.044 docela dost. při ruznych napětí je ten rozdil pořád stejnej. bojim se nastavit v biosu 1.75 aby to ve skutečnosti nebylo 1.8v. tak co?
Re: 8dra+ skutečné napětí CPU?
Citace:
Původně odeslal bacillus
ktere napětí je skutečné? v biosu nastavim 1.7 , při náběhu sytému mi ten doktor ukazuje 1.744 ,sandra ukazuje zas neco jinyho akorat USDM primo od epoxe ukazuje taky 1.744 . myslim že tady jednou proběhlo že 1.8v už je srtici pro cpu. tak nevim jesli mam brat napětí nastavený v bisu nebo USDM se mi zda rozdil 0.044 docela dost. při ruznych napětí je ten rozdil pořád stejnej. bojim se nastavit v biosu 1.75 aby to ve skutečnosti nebylo 1.8v. tak co?
Mne to dela taky musis to brat vzdycky o polozku vis.Takze např. kdyz das v biosu 1.75V tak real je 1.775V a kdyz das 1.775V tak real je 1.8V atd. :arrow:
Re: 8dra+ skutečné napětí CPU?
Citace:
Původně odeslal bacillus
Tak prurazne napeti pro 1700+ je 2.0 V
Jel jsem tri mesice na 1.85 a CPU bylo akorad zahorene.
1.8 V bych se rozhodne nebal...!!
Mel jsem tam i 1.9 a kamoš dokonce 2.3 V ale s vodou..!!!!