jak vypnout pc speaker?? ;D
Printable View
jak vypnout pc speaker?? ;D
pokud mas normlani reprak pripojeny do desky, tak ho vypoj
pokud mas pc speaker na desce, tak asi by mel jit vypnout nejakym jumperem, nebo v biosu :?:
btw: ja bych ho chtel zase zapnout, mne nejak nejede :-(
neco na desce to bude urcite. ve winxp se to nejak neda vypnout?
mne sa zase nedá zapnúť, mám ho totiž zapojený do zvukovej karty a pri bootovaní sa ozve to pípnutie, ale vo Windows XP už vôbec nefunguje, resp. funguje ale tak, že musím dať hlasitosť na maximum, aby som vôbec niečo počul :evil:
Normálně ho vypní v Ovládání hlasitosti nebo ho můžš vypnout v ovládacích panelech(systém)Citace:
Původně odeslal LORD dR-aGoN
dik za rady, aĺe zda se ze zakazani Systemoveho reproduktoru ci jeho ztlumeni je ignorovano a to i pres Spravce zarizeni :(
tak to vypoj ten káblík co máš z case zapojený do desky a speaker se ti věř mi opravdu už nikdy neozve :lol:Citace:
to mi je jasny. ale výpinat comp a hledat ten kablik se mi prilis nechce... ale co mi zbyde. :|Citace:
Původně odeslal Spajdr
tak ho nevypinej :) jen ho najdi a vytahni :wink:Citace:
Asi tak, pokud nevyškubneš něco jinýho, tak nevidim duvod vypinat PC :arrow:
jasne, vypínať comp netreba, a ak ti nejde vytiahnuť, tak ho prestrihni ;D
naposledy sem takhle za chodu vytahoval asi 30x kabel od vetraku..sem tam sem tam a na potricaty to odnesla pulka boardu. ;D ;D ;D
este jde v HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Sound zmenit Beep na No ale me nefici ani to :(
ale este jsem videl postup ktery ovsem vyzkousen nemam ale pry pomohl vsem kterym nepomohlo nic z predesleho:
Spravce zarizeni - Ukazat skryta zarizeni - non plug n play zarizeni - za disablovat zarizeni Beep
jinak mne tak akorat este napada. co treba to zarizeni Beep ci Systemovy reproduktor proste odebrat :idea: jdu domu laboraovat
Kdysi dávno, když jsem měl P200, mi najednou začal vždycky po zapnutí počítače řvát PC speaker. Fakt se to nedalo vydržet, tak jsem rozdělal case a prostě a jednoduše jsem ten drátek připojenej na repráček PC speakeru utrhl. No a pak jsem zjistil, že mi nefunguje klávesnice, byl tam nějaký zkrat a že to pískalo kvůli tomu. Tak jsem musel vzít pájku a zase to přidělat ;D