Poradte mi prosim jaky procesor si mam koupit na desku Soltek SL-75FRN2-L nForce2?
puvodne jsme chtel toho bartona 2500+, ale po precteni dalsich clanku opravdu vaham. Dekuju za radu
Printable View
Poradte mi prosim jaky procesor si mam koupit na desku Soltek SL-75FRN2-L nForce2?
puvodne jsme chtel toho bartona 2500+, ale po precteni dalsich clanku opravdu vaham. Dekuju za radu
ja bych vzal t-breda 1700+ nebo 1800+, pretocil ho a usetreny prachy investoval nekde jinde :wink:
Myslim ze podobne problemy se tu resi casto, prosim, cti vic pred tim, nez se zeptas.
Jinak ja bych bral bartona :wink:
Tak podobny problem mam aj ja .
BUd Barton abo Tbred.
Len ono sa Barton oplati ln ked ho dobre pretocis (2.2) lebo u tbreda mas tu sancu ovela vacsiua vykonovy rozdiel nie moc velky.
Tak neviem teda.
Edit: Sa dohodni s moderatorom menom Dawe.
On vacsinou ludom dokaze zohnat lepsie taktovatelne kusy.
Trebars Aradanovi dohodil Barton 2500+@3200+ pri 1.7V
(1833@2200,1.65@1.7) Presnejsie:-)
Ba, ba. 200*11 pri 1,7V. Ale ber to takhle, budeš stavět vodní chlazení, nebo budeš chtít mít otevřenou case a chladit 1700 (1800)+ co se dá? Když se ti nepovede oc 2500+, tak máš pořád slušnej procík, kterej dožije s deskou (výkonnější už tam vzhledem k pokroku dávat nebudeš, protože už budou jiné standarty (AMD 64 atd.).
PS: určitě se na mě sesypou zkušení overclokeři a vyjmenují spoustu důvodů, proč je 1800+ lepší. Věřím, že si s kompem vyhrály a pořád ladí chlazení. Můj názor, je názorem uživatele PC, který se v tom moc hrabat nechce. (Asi na oc fóru nemám co dělat, ale nechte mě tu prosím :roll: )
Som sa sekol sorry .
otazka je jestli budes taktit nebo ne a zalezi jak moc. 2500+ je dobry procik a staci i bez pretaktovani 2600+ je vykonejsi nez 2500+ ale pujde hur pretocit. a 1800+ je uz dost slabej ale jde vetsinou skvele taktovat
Podle me to je jedno protoze jestli budes taktovat tak 2500+ i 1800+ dostanes na 2200 MHz s tim ze u tbreda jeste usetris!!!Jestli nechces taktovat tak ber 2500+!!
jsem pro Bartona !!!
petr nentvich: Byt tebou tak koupim treba od Radima Stepance 1800+ DLT (ma prej skvele kousky!) pretahnes je na 2300Mhz a jeste usetris :wink:
Do Bartona bych nesel, moc se to prodrazi narozdil od DLTcka, no ale kdyby to byl nakej extra dobre tocitelnej kousek, tak proc ne 8-) :wink:
ja sem taky spis pro nejaky pekny DLTcko.. vetsi cash stejne sux a tech 1.5k co usetris se daji investovat jinam...
100% Barton - Ja osobne mam 2500+ @3200+ pouhym zvysenim FSB na 200MHz a jede to super. hlavni rozdil mezi T-Bredem a Bartonem mimo cache vidim prave v FSBcku vyber si bud 133 /i kdyby 160/ nebo 200. FSB ti zvysi vykon celeho systemu
Aj ja by som bral Barton 2500, ale len vtom prípade že by išiel na 2,2GHz