setkali jste se s tim nekdo?? MSI KT133 turbo LE+GF2 mx440 tuhne pod W2000 i XP ve vsech gejmsach a na pri jakemkoliv videu..posledni detonary a via 4in1+posledni bios a nic..nevite v cem by mohla byt bota??predem dik
Printable View
setkali jste se s tim nekdo?? MSI KT133 turbo LE+GF2 mx440 tuhne pod W2000 i XP ve vsech gejmsach a na pri jakemkoliv videu..posledni detonary a via 4in1+posledni bios a nic..nevite v cem by mohla byt bota??predem dik
Zkus tam hodit 4in1 4.37, s necim podobnym sem se taky setkal a vyresili to ty 4in1 4.37. Sou nejlepsi pro chipsety KT133/133A!!! Nove 4in1 na tenhle chipset nebrat!!!
vyzkousime..uz je taham..dik za radu..
takze tudy cesta nevede,teda alespon v mem pripade..tuhneme opet dale..jestli ma nekdo dalsi navrhy tak sem s tim,bo me to uz krapet s..e
Setkal sem se s tim na kamošově Abitce KT7A. Upřímnou soustrast.
No pre Win XP treba použiť VIA Miniport IDE driver :idea: , potom to prestane! Nájdeš ho na www.viaarena.com v sekcii download.
A co takhle naky codecy na videa??? :arrow:
??? Bez kodekov by mu asi nešiel zvuk alebo obraz, ale určite by to nespôsobovalo trhanie! Ja som mal taký istý problém pod Win XP a vyriešil to vyššie spomenutý ovládač. A nielen mne! :wink: Takže odporúčam nainštalovať a vyskúšať.Citace:
Původně odeslal vlv
co ja vim GF2 mx440 se nevyrabela mozna mas GF2 mx400, mx 440 je GF4!!! :-) vykousej jestli se video trha i na win98se ??? xpa sou prece jen narocnejsi... pripadne vselijaky kombinace kodeku a prehravacu... mne se napriklad nektery videa kousou ve WMP9 a v bsplayeru dou perfektne i pri nastaveni kodeku na nejvyssi kvalitu...
ps. mam taky WIN XP PRO a nemnenil bych 8-)
No já mám zkušenosti takové, že GF4MX nejely ve všech MB. A to nezáleželo na výrobci GK. Například MSI KT3 ultra/GF4MX440 - ani nenastartuje. Zkoušeno s Manli, Sparkle, Inno. Možná je novější BIOS, už mě to nezajímá. Soltek 65KV2CT - GF4MX440 - odmítali se nainstalovat drivery. Když jsem tam dal nejdříve RIVU TNT2, nainstaloval drivery a pak vyměnil GK, normálně to jelo. Nesmělo ale dojít k reinstalaci..... atd.Citace:
Původně odeslal budik01
Nemáš možnost si půjčit nějakou jinou grafiku (rozuměj s jiným čipsetem)?
No treba Abit KT133 chce nejnovejsi BIOS, aby se tam rozjela GF4 ...
Omlouvam se ze jsem se neozival..par dni testu a mam vysledek..problem je v ovladacich..at uz jedina funkcni kombinace je win2000/ovladace pro NT 4.0,zadna jina nepremava..okamzite kdyz se pokusim nahrat jakekoliv jine,koněc filma..nefunguji zadne cipy od Nvidie..G2-GFX..s atinama ani staryma voodovkama neni problem.. PS.omlouvam se za spatnou specifikaci,samozrejme ze to je GF2-400..sem se sek..
kdyz se chce vsechno de ;D ja sem tekhle ladil zvukovku :idea:
ani ne..soucasny stav i pripada takove lekce polovicate reseni..a hlavne doufam ze docasne..Citace:
Původně odeslal vogo
problem to asi nevyresi, ale na gf2 bych nejnovejsi detonatory nedaval...
no ja to myslel tak ze ty detonatory co tam mas tet sedej grafice jako ulity ;D ne kazda verze funguje na vsech grafikach na 100% :-( . Muzes cas od casu skusit nejaky novy a kdyz nebudou fungovat tak jak maj mas moznost se vratit... :idea:Citace:
Původně odeslal Razmir