-
kterej thermalright?
chci si poridit zminenej pasiv na procak v podpisu, ale nevim kterej mam zvolit. budu na nem mit ten svitici coolermaster (2500 ot) s regulaci. favoritem je SK-7 (kvuli cene samozrejme - 26 euro na casekingu), ale zajimal by me i vas nazor, jestli se treba vyplati priplatit si 14 euro za 800-A, popr 20 euro za 800-U?
diky za rady...
-
No, samozřejmě nejlíp některej z úplně nových kousků s heat-pipe. Ale jinak SK-7 je určitě dobrej, SLK-800A ještě o něco lepší, SLK-800U je dobrej asi jenom pro ty, kdo často stěhují počítač - je dražší, má obtížnou montáž a chladí úplně stejně jako áčko, ale zase nehrozí, že by při nějaký ráně urval socket ;D
Já bych bral osmistovku ;D , ale je fakt, že rozdíl od SK-7 není zanedbatelnej...
-
no s heatpipes se dela jen sp-94 a ten je jen pro pivo, nebo ne? ale slysel jsem, ze sk-7 ma spatnou sponu a nedoleha, mate s tim nekdo zkusenosti?
-
SK-7 mám a spona doléhá naprosto bezproblémově, teda spíše mechápu co znamená nedoléhá. Je dost tvrdá takže přítlak je taky v pohodě, oproti SLK XXX má ale hůře vyřešeno upínání ventilátoru.
-
no, tim jsem myslel, ze chladic nedoleha... ale vypada to, ze ho nakonec vezmu, prece jen rozdil v cene je docela podstatnej :-))
-
Zase když už, tak už, ne :-)
-
no, kdyby mel socket A delsi zivotnost, popr ten chladic sel pozdeji dat na socket 754/940/939, tak bych urcite zainvestoval vic, ale takhle? v kompu ho budu mit jeste tak rok, dyl uz asi ne...
-