Tato chyba se objevuje,když chci spustit antivir AVG, který dříve normálně běhal. Pokud potřebuji pustit msconfig, to samé. Jaký systémový soubor může chybět, nebo co s tím?? Díky
P.S. Jedná se o WinXP
Printable View
Tato chyba se objevuje,když chci spustit antivir AVG, který dříve normálně běhal. Pokud potřebuji pustit msconfig, to samé. Jaký systémový soubor může chybět, nebo co s tím?? Díky
P.S. Jedná se o WinXP
Pokud to předtím šlo, tek bych zkusil přeinstalovat AVG a pak se uvidi.
V první řadě bych zkusil korektně odinstalovat AVGčko, způsobuje spousty podobných problémů. Když to nezabere, tak ho vyštípat i ručně odkudkoliv a uvidí se...
a dela to "jeste neco"? Protoze v praci mi uz druhy komp vykazuje podobne nesmysly (hlasku si nepamatuju). Zjistil jsem, ze to dela jeden chlapik. Zacne to hlaskou o nefungujicim/chybejicim ISAPI (nebo co), po restartu to zacne hazet hlasky o kernelu ci registrech, disketovka se muze utlouct. nejde spustit regedit ani msconfig. avgcko tam taky mame, ale ze by to bylo tim me nenapadlo. no uz to asi nezjistim, protoze jsem dal pred deseti sekundama pred prectenim tohoto threadu format c: :)Citace:
Původně odeslal Fishxx
Jo, to sem si dal. Tak přeinstalování AVG nepomohlo, navíc přestali běhat rezidentní programy(ConnectionMeter atd.). Nešlo se ani podívat do systému :),prostě nic. Přeinstaloval jsem XP a nic. Tak nezbývalo než si vše zálohovat a pak smazat WinXP. Vše už běhá, znovu nainst. AVG našel 5 virů a 10napadených souborů :-O, nevim,jak se tam dostali.
To je těžký, radit někomu, kdo neposlouchá... Jak asi myslíš, že se tam vzaly ty viry? Počítám, že kdybys zkusil třeba Nortona, nebo něco od CAčka, tak by jich tam bylo podstatně víc! Hodně štěstí s AVGéčkem :evil:
No jo, na Nortona mám jen 6roční licenci. Ja bych to na AVG zas tak nesváděl, to byla spíš moje blbost. Neměl jsem zapnutý WinXP Firewall na HTTP a FTP,teď uz to vypadá lépe.Citace:
Původně odeslal jan555
oprava: 6měsíční licenci