PLS potrebuju nutne v nedeli pujcit vodivy lak na unlock Athlona XP. Kua ten muj se mi nejak srazil (mel sem doma starou EL-1) a zitra (vlastne dneska) ten comp potrebuju nutne slozit. Help. Cim driv tim lip.
Predem diky theedge
Printable View
PLS potrebuju nutne v nedeli pujcit vodivy lak na unlock Athlona XP. Kua ten muj se mi nejak srazil (mel sem doma starou EL-1) a zitra (vlastne dneska) ten comp potrebuju nutne slozit. Help. Cim driv tim lip.
Predem diky theedge
Mě by se lak taky hodil, ale nechce se mi kupovat... Na odemčení mojeho jednoho Palominka přece nepotřebuju celý balení. a ještě za ty nehorázný peníze.
Co chces prosimte na Athlonu XP unlockovat????Citace:
Původně odeslal theedge
lak uz dneska nefrci, dej dratky do socketu :!:
sem myslel,ze dratkama v socketu odemknes vyssi radu nasobicu....Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
ale odemknout moznost nastavovat nasobic jako takovej, musis pres mustky ne ?
dratkama v socketu to myslim muzes i unlocknout, muzes si tam napevno nastavit nakej nasobic, muzes si prepnout na vyssi sadu nasobicu, muzes zadratovat fsb, napeti :idea:Citace:
Původně odeslal Chihuri
tak to mi napis jak, docela rad bych tady odemk palomino 2000+ a nemam lak,takze ty dratky by mi nevadily :)Citace:
aha, tak sorry, odemknout to dratkama asi nejde :oops: :?
Ja myslel ze denska uz se mustky spojovat nemusi... ??? Jak to teda je?
procaky vod jadra toroughbred vejs sou odemceny, ale stary (palomino, durony) se musej odemykatCitace:
Původně odeslal Jirka_koffee
ja sem si to myslel....Citace:
jj potreboval sem odemknout Palomino 2000+ a to melo prepaleny mustky L1. Novy procaky se prodavaj uz odemceny.