80ky svitici jo, 120kc taky sem videl, ale 92mm modre svitici nemuzu nikde sehnat! mohli by ste me poradit, jeste nekde v Nemecku, treba pres FABSu?!
Printable View
80ky svitici jo, 120kc taky sem videl, ale 92mm modre svitici nemuzu nikde sehnat! mohli by ste me poradit, jeste nekde v Nemecku, treba pres FABSu?!
jo pres fabsu. bbsstore.de
mozna su slepej, ale zadnej 92mm sem tam nenasel! ty jo? kdyztak me sem hod rovnou link-dik moc!Citace:
Původně odeslal Prokop
svietiace 92jky zozenes velmi tazko, ja som osobne ziadne nenasiel a to som to obhanal dost dlho :? inak celkovo zohnat kvalitnu 92jku je velky problem :(
MadCap
jo taky sem zadnou svitici nesehnal a nesvitici-mas pravdu se taky docela spatne shaneji, ale prs FABSu by to ted nemel byt problem!Citace:
Původně odeslal MadCap
Taky jsem sháněl nějakou svítící 92 popř 120 ale nic jsem nenašel. Jediné co jsem našel byl průhledný, ale už nevím jak se jmenoval, bylo to z jednoho obchodu kde nakupuje Fabsa, nakonec jsem sle raději sáhl po obyč PAPST 92*92*25.
mrknete sem http://www.xoxide.com/quadbluled92.html
posta sest dolacu-
no ale bohuzial na to tazko seru, posielal tam bracho mail 2 tyzdne dozadu, objednavka za 50 babek cca a je im to fuk ... kua ale ceny maju eno nuno