Stiahol som si z netu CPUFSB a ked dam jemne ladeni mi pise CHYBA PRI NAČíTAVANI PLL
Printable View
Stiahol som si z netu CPUFSB a ked dam jemne ladeni mi pise CHYBA PRI NAČíTAVANI PLL
tuším že by to měl být generátor kmitočtu
Phase locked loop - obvod (technika) k udrzeni daneho kmitoctu na zaklade "automatickeho serizeni" (pomoci zpetne vazby) VCO dle vysledku z "porovnace faze" - tj rozdilu frekvenci ve smycce
pouzitelne ke generovani presne frekvence, demodulace FM (Uvyst=ridici napeti VCO je zavisle na f) a dalsich
VCO = voltage controlled oscilator
No dobre uz viem co to znamena ale co mam s tym robit aby pri jemnem ladeni v CPUFSB MI nepisalo CHYBA PRI CITANI PLL :?: :?: :?:
no keby si trochu casu venoval citaniu readme k tomu softu, asi by si prisiel na to, ze tam musis nastavit taky typ dosky ako vlastnis, a ak tam nieje, tak skus pozriet na doske, ci tam nemas nejaky obvod, ktory oznacenim odpoveda jednemu z podporovanych PLL obvodov a nastavit tam ten konkretny typ .. inak sa tam menili zonacenia a vyrobcovia tak sa priprav na slusnu detektivku .. clear ?
Našiel som to ale stale mi v CPUFSB ked dam jemne ladeni pise CHYBA PRI CITANI PLL. Vobec tomu nechapem preto ked som si to stiahol prvy krat všetko išlo v pohode potom som moju P4 2Ghz 400FSB vytiahol na 2600Mhz a stalo sa to od vtedy mi to pise . co je este horsie vsetko sa vratilo do normalu a teraz nemozem nič robit. (mam P4 2Ghz zakl dosku intel D845PESV/D845GEBV2 - tak som to nasiel ked som rozobral bedňu)Prosim o pomoc čo robiť ked chcem taktovat