koupil jsem to jen kvuli tv-outu, ale prece jen...zatim jedu 175/175....kolik se z toho da vytahbout ???
Printable View
koupil jsem to jen kvuli tv-outu, ale prece jen...zatim jedu 175/175....kolik se z toho da vytahbout ???
Ake mas pamate ? (kolko ns - kukni na ne a ked nebudes vediet, tak sem opis cislo...)Citace:
Původně odeslal Chocen
Ak ti to pojde taktovat aj asynchronne, tak jadro cez 200 dostanes. Ak nie, tak budes obmedzeny pamatami...
safra - nechal jsem to doma...ale hned jak dojedu, tak se podivam...je mi jasne, ze tu bude omezeni pametmi (i kdyz jsem zvedav, na kolik pujde i to defaultne pasivne chalzene jadro...kdyz ho necham na tom defaultu)..btw - asi se priklonim s synchronimu OC - preci jen to neni na hry...jen tak ze sportu ;D
jen jsem chtel vedet, jestli to nekdo z pametniku taktil....
no já dal 200/200 stabilně,ale paměti jsem ofukoval,i tak to rychlostně bylo na úrovni mírně pod GF2 MX 400 a kompatibilita z některýma hrama,byla na dost nízké úrovni.Citace:
Původně odeslal Chocen
jj - ale TO na tom spustim a filmy taky behaj v pohode....na hry mam svuj hlavni stroj....Citace:
Původně odeslal Spajdr
ot - nemas nahodou trosku chbne uvedene frekvence v podpisu ???
nemám, moc nehraju, spíš pracuju a občas zahraju Etherlords II a ten není moc náročný na grafiku a CPU víš :wink: takže mám sestavu prakticky teď pořád podtaktovanou.Citace:
Původně odeslal Chocen