stalo se mi to uz asi 3x - xp vzdy v pohode jednou, a jednoho rana je zapnete a uvita vas tato hlaska (nevim, jestli je to presne, ale je to cosi v tomto stylu)...pry to jde nejak opravit v konzoli (ale nevim jak).
pomuze mi nekdo ???
Printable View
stalo se mi to uz asi 3x - xp vzdy v pohode jednou, a jednoho rana je zapnete a uvita vas tato hlaska (nevim, jestli je to presne, ale je to cosi v tomto stylu)...pry to jde nejak opravit v konzoli (ale nevim jak).
pomuze mi nekdo ???
Nastartuj v nouzovém režimu, potom zvol v ovládacích panelech obnovení systému (poslední funkční) a mělo by to jít, nebo druhá možnost opravit to z instalačního CD.
Oprava z instalacneho CD by mala pomoct ...
Mozno pred tym si budes musiet vytiahnut na disketu
subor "C:\WINDOWS\repair\setup.log"
2krupa - ono to nenajede ani v nouzovem rezimu, tusim...
2deviant - jak by mela probíhat ta oprava z cd ? pres konzoli ?
Napis presne o aku chybu ide ...Citace:
Původně odeslal Chocen
Moze to byt problem len s "Last known good configuration" alebo s "HAL (Hardware Abstraction Layer)"
Prve sa da opravit - to druhe bude trochu horsie
no, jde o tu chybu, co jsem napsal - XP nabíhají a najednou se objeví nápis ze ten soubor win/system32/config nenalezen a finito...a ten soubor tam pritom je (to jsem zjistil pres konzolu)
diky - az se mi to priste stane, tak to odzkousim....stejne je ale asi lepsi to preinstalit (jak to tak pozoruju...) - pojebany mrkvosoft....
Posledni funkcni stav v nouzovem rezimu by mel pomoct.Omylem si nejspis neco smazal.Poslednim moznym resenim je par preinstalovani systemu!Ale to prijdes o nezalohovana data. 8-) 8-) DJ" 8-) 8-)
tak to je mi pochopitelne jasne...
a ten soubor snad ani smazat nejde (natoz omylem)...zas takova lama nejsem (lama jsou ty windowsy...)