potrebuju levnou 5.1 zvukovku... co rikate na Hercules G-muse 5.1? stoji asi 500. nechci nic xetra, liva taky ne (bude to do masinky s celerem) a audigy je drahy. jeste me napadl terratech aureon fun...
Printable View
potrebuju levnou 5.1 zvukovku... co rikate na Hercules G-muse 5.1? stoji asi 500. nechci nic xetra, liva taky ne (bude to do masinky s celerem) a audigy je drahy. jeste me napadl terratech aureon fun...
ten Aureon Fun ma CMI8738, takze Muse bude zrejme lepsia volba.
muse ma to samy ne?
Nemam sajn. Nikde sa k tomu nemozem dopracovat :o
jde mi o to aby z toho vypadl dobrej zvuk 4.0 (2 x repro veze a 2 x reprky Genius K16). pouziti bude na starsi i novejsi hry a dvd... proste nic extra.. co je spatnyho na tom cmi?
Vsetko :)Citace:
Původně odeslal ICE
konretne? ovladace? zvuk? ted mam SB 128, horsi uz to snad byt nemuze :))) aspon po zvukove strance
Kup si Lajva :lol:
ten stoji kolem 1200... a problemy s ovladacema ma taky dost slusny... sem pasl ze nechci... mozna to risknu :)
Ty ovladače (Live/Audigi) co dávaj k novej Lajvům (5.1) sou už docela v pohodě.
Pokud na tom Celerovi máš nějakej slušnější čipset, tak se nějakejch problému obávat nemusíš (dá se v pohodě rozchodit i na VIA čipsetech - stačí si stáhnout PCI Latenci Patch).
Mimo to Lajv má naprosto bezproblémový fungování Dolby Digital a dou přez něj všechny hry (a pokud máš Win98 umí dobře emulovat SB16)
mno.. je to do prakticky stejny masiny jako ta co mam v podpise, jen ma G400 a ram je jen CL3... Ja nevim... ta cena je uz dost vysoka. fakt se to cmi tak silene drbe? DVD tam bude jen obcas, vetsinou hry a povali to ve 4.0... znamy ted ma liva a treba morrowind se mu silene hryze... pred tim mel nejakou levnou Yamahu a bylo to OK... mam XP a 98 uz nikdy mit nebudu 8-)
Jestli to chceš na hry a DVD, tak by byla nejlepší Audigi - má EAX3. EAX2 má lajv ale i spousta jinejch karet (otázkou je do jaký míry to uměj hardwarově - není problém zprovoznit Eax na sb128 počítanej procesorem).
Lajva mám od jakživa a zatím sem se setkal jen se 2 hrama kde mi zvuky blbly.
Na toho Lajva mozes hodit KX drivery a pojde ti to hadam bez problemov.
No ale s nima si moc games nezapaříš
o audigy nema valneho smyslu mluvit... nemam na nej... resp. nedam za zvukarnu tolik penez. jinak mi nejde o nejnovejsi hry.. coz ostatne vyplyvy z popisu kompu... na SB128 mi zatim neblblo nikdy nic... mno uvidime.
Vyskusaj v bazaci zohnat FortissimoII.
Ked mas taku nizku cenovu hladinu, tak sa tazko radi :(
C-Medie stoja za prd a FortissimoIII je uz moc drahe...
I ked u nas sa da kupit krabicovy HF III za (v prepocte) cca 1500-1600 Kc.
fortissimo II ma co za chip? 5.1 to asi je ze :) ta uz je OK?
Fortissimo II je to samy jako Fortissimo III akorat jen ctyrkanalovy, pokud ji muzes nekde sehnat tak to kazdopadne udelej, protoze je to jedina rozumna zvukovka v cene zhruba pod litr.. jinak holt Live..
btw. cip je Crystal CS4624
4 kanal nechci... mozna budu mit digifire 7.1...