Upgradoval jsem si na celkem naduplou mašinu (AMD 2600+ XP; GeForce Titanium 4600, asusácká deska zkrátka celkem dobrý), ale ze starýho kompu mi zbylo 2x 256 MB SDRAM (133MHz samozřejmě)-> když si je ve strojovně nechám zpomalí mě to hodně?????????
Printable View
Upgradoval jsem si na celkem naduplou mašinu (AMD 2600+ XP; GeForce Titanium 4600, asusácká deska zkrátka celkem dobrý), ale ze starýho kompu mi zbylo 2x 256 MB SDRAM (133MHz samozřejmě)-> když si je ve strojovně nechám zpomalí mě to hodně?????????
Dost brutalne na vyse uvedenou sestavu :-(
Ty jsi kupoval new desku na SDRAM??? Dost divne....
koupil su pro jistotu COMBO desku, co kdyby to úplnou náhodou běhalo v pohodě
holt budu muset ještě investovat a dokoupit ńáký ty DéDéeRka, hej
ale stejně dík za info!!!!
To si myslim ze jsi udelal docela chybu, kombo desky nejak extra nejedou. Pameti by to chtelo s procesorem synchrone. Kup nejake lepsi 333 nebo jeste lepe OCZ 400 DDR. Jak rikam dvakrat se zeptej, jednou kupuj !! neGryk
Shade: Dej výsledek nějakýho benchmarku, ať můžem porovnávat.
ne, rozhodne ne treba o ctvrtinuCitace:
Původně odeslal Shade
Combo desky, to se ještě prodává? Když jsem to sháněl před půl rokem tak to nikde nebylo. Myslím, že je to blbost tam cpát SDRAM, radši je prodej a kup si DDR. Když prodáš dobře tak možná ještě vyděláš. (nové SD jsou 2x dražší než DDR)
joo me to spomalilo HROZNE!!! Drive sem mel stejny kompl co mam v podpisu akorat s MB K7T Turbo a 512SDRAM a mel sem cca 10500bodu v 3dmarku2001, no a ted sem si koupil DDR370 + MB Soltek 75FRN2-L a mam pres 13800bodu :o I procik na stejny frekvenci dostal s DDR pametma o docela dost bodu vic nez s SDRAMkama!Citace:
Původně odeslal Shade
Takze kup co nejrychleji nake DDR, pac ty SDRAMy dost brzedej prociky Athony TB...
Nejvíc to bude znát v Gamesách - myslím že tak 10-15%. Bejt tebou tak nevyhazuju prachy a těch půl giga paměti tam narvu.
ona ta masina nakoniec tak nadupana nebude... pretoze ta doska musi byt DOST stara aby este podporovala SDRAM, takze stary chipset + SDRAM... TO UBERIE DOST oproti tej istej zostave na nejakom ASUSom nForce2 + Dual DDR400 (napr.)
Opakuju ze na ty jeho desce to zdaleka takovej rozdil nebude. To co popisujes ty, je prechod na uplne jinou generaci cipove sady, ale pokud on vymeni na KT266A SDR za DDR tak to takovy narust nebude.Citace:
Původně odeslal Jerrys
podle mě hoto teda rozhodně moc nezpomalí, to že hry pojedou o 10-15% je podle mě kravina, ve 3d marku bude mít asi nějakej ten bod míň ale v reálu jako třeba ve hrách to podle mě určitě nepozná..
Prave hry jsou hodne zavisly na pametove propustnosti !!
tak ty si koupis 2600+ 4Ti4600 (uz se nedela mozna ji mas z bazaru) a SDRAMky si nechas jo ?!?! to nechapu. ??? :eek:
jj to je pravda... proč taková blbost..?? desku na starý paměti..!!Citace:
Původně odeslal Senky
Takovou dělá i SHUTTLE za 2000 i s daní... :lol:
Ako zart je to dobre... "o nejaky ten bod menej"... co takto o nejake tie tisice menej? ;DCitace:
Původně odeslal thomasek
Citace:
Původně odeslal sisi
ASI TAK...!!! to je stejný jako si dát durona vedle sebe s Athlonem TB.. :idea:
2Shade
Jakou mas tu DESKU od ASUSu ????
Tak to se docela dost mejlis. Na pametech zalezi jak prase. Resp. na jejich propustnosti. A myslim ,ze oc asi nebude zadnej med s tema Sdramkama.(Hlavne ma 2600+ a to s tema 133. Nic moc)Citace:
Opakuju ze na ty jeho desce to zdaleka takovej rozdil nebude. To co popisujes ty, je prechod na uplne jinou generaci cipove sady, ale pokud on vymeni na KT266A SDR za DDR tak to takovy narust nebude.
Takze nestetri na pametech! Kdyz uz upgradujes
řádově bych to tipoval tak na stofky, a silně pochybuju, že když si pustí třeba UT2003 v 1024*768 tak uvidí nějaký zpomalení..Citace:
Původně odeslal sisi
Schvalne som sa zo zaujmu popozeral po strankach ASUSu, jedine co som nasiel boli dosky A7S266-VM a A7S266-VM/U2 (obe na baze SiS 740).Citace:
Původně odeslal Senky
A zkousel si to?? Jak vidim tak mas sdramy. Zkousel si tam ddr s poradnym casovanim ?? Rozdil to je a VELKEJ!Citace:
řádově bych to tipoval tak na stofky, a silně pochybuju, že když si pustí třeba UT2003 v 1024*768 tak uvidí nějaký zpomalení..
a zkoušel si to ty? někde na zahr. fórech byl odkaz, kde to porovnávali ve hrách a ten rozdíl byl minimální..jestli to ještě najdu tak sem ten odkaz kopnu..Citace:
Původně odeslal Atila