mam v axesu objednany svitici coolermastery, ale porad nejsou v modrym provedeni a ted me z axesu nabidli ze v pondeli budou svitici fany Spire. :?: ma cenu do nich jit nebo cekat na coolermastery? ty Spire skoro vubec neznam ???
Printable View
mam v axesu objednany svitici coolermastery, ale porad nejsou v modrym provedeni a ted me z axesu nabidli ze v pondeli budou svitici fany Spire. :?: ma cenu do nich jit nebo cekat na coolermastery? ty Spire skoro vubec neznam ???
Jestli se nepletu, tak Spire a Speeze je jedna a táž firma, tudíž tenhle větrák asi mám (Color Case LED fan, kul. ložiska, 25 dB/37 CFM?) Jestli je to on, tak mi připadá dobrej, ale je docela hlučnej i když to je subjektivní....
hehe me taky dneska volal ten borec... prej ze me tam ma napsanyho a ze ty modry budou nejdriv za tejden (esi vubec) tak jestli nechci taky ty spire.. v podneli az ale bude vedet co sou zac presne(oznaceni). v pondeli tam brnknu a dam vedet :!:Citace:
Původně odeslal Braindead
tak presne to samy volal me, ale ja mel vypnutej mobil a tak me presne todle poslal mailem ;D
me slibuje uz 2 mesice ze to bude pristi tejden :evil:
Já si objednával ten Spire už před měsícem v cybexu, stavoval jsem se u nich několikrát, ale ještě ho nedostali :evil:
Mezitím ho zdražili :evil: a že prej platí aktuální cena říkala ta slečna za pultem.
Slibovala že v pondělí bude tak estli bude tak večer napíšu jak na tom je.
PS: Původní cena byla 121,- s DPH
Jsem na tom stejne jak Prokop a Braindead (objednával jsem ty led Coolmastery s Prokopem) a už mě pěkně s.... Axesáci, ale nadruhou stranu asi za to moc nemůžou, a navíc ta cena je nej v ČR, ale když se jich nikdy nedočkám tak i ta cena je mi na h.... :? , jsem zvědavej na ty spire :?
jj, ja zas mam objednano s Karlosem[c] a Nlc. dohromady 8 kusu.
ale do tech spireu se me moc nechce :?:
A to v ČR neexistuje nějakej jinej dodavatel než Axes ktej má rozumný cenny tady těch Coolmasterů??
Mě se taky do těch Spire moc nechce, ale taky se mi už nechce čekat další dva měsíce!!!!!
P.S: Já+Prokop : taky 8 ks...
Mělo by je prodávat minimálně LEVI, ale nevím, jestli vedou maloobchod...Citace:
Původně odeslal (mjh)matcheck
V ceníku RSC-Computers jsou ty Coolermatery taky, za ňákých 214 Kč, ale musím to ještě ověřit...
Braindead: Heh tak jestli ti zase poslou cerveny misto modrejch tak dej vedet, mel bych o jeden zajem :wink: ;D :lol:
hehe.. od CM bych si uz nepoupil radsi nic... mam ted uz jen Spiry a je to fajn zmena. jinak svitici Spiry by meli mit normalne v ImpactCompu za velice slusne ceny.
ICE
2 ice: me de hlavne o hlucnost. jak sou na tom ty spiry normalne a pak jeste na 5V (nebo 7V)? ???
jak kery ;D ale FR II nebo WR IV jsou na tom dost dobre. CM navic dost casto vibrujou... osobne mam i FR II 5F271B1L3 a je tichouckej :)
ICE
I když se na první pohled zdá, že LED Spire a Speeze jsou úplně stejné větráky tak až po zapnutí na zdroj se objeví jasný rozdíl. Spire jsou hlučnější i na polovinu výkonu.Speeze nejsou vůbec ale vůbec slyšet.Když jich je v Case tak pět...šest a víc...je "cítit" akorát pronikající vzduch.Tolik Fan je nejlepší řešit nějakým multi-panelem od Thermaltake,Zalman atd. lahůdkou je Enermax Tectroid A5.
Nebo...snížit otáčky a ztišit větrák se dá: někde přerušit červený kabel k větráku a do série k němu zapojit rezistor o hodnotě mezi 50 až 100Ohmů v 2Watovym provedení zatavit do smršťovačky a je hotovo.Ti zručnější si udělají plynulou regulaci samy, je k tomu potřeba jeden tranzistor,tři rezistory(odpory) kondenzátor a potenciometr.Co se týče Speeze tak to jsou vynikající ventilátory svítící modrou perletí za SUPER! cenu.Další slušné LED Fan jsou od firmy AKASA ale o dost dražší.
Tak že by Speeze nebyl na 12V slyšet, to ani náhodou! Zajímavá pro někoho ale bude asi jiná informace - dneska jsem ho zkusil přepojit na 5V (díky Ondro za radu :-) ) a na 5V není VUBEC slyšet (to není až tak překvapující), co mě překvapilo víc - i na 5V SVÍTÍ!!!
Na 5V nemá žádnou účinnost to je dobrej akorát snad na to osvětlení.7,5-12V to je to správné napětí.
O tom není sporu 8-) Já jsem všude četl, že už na 7V žádný větrák nesvítí, tak proto...Citace:
Původně odeslal Frontier