Nějak mi v téhle hře blbnou textury. Dělají se na nich takový barevný pruhy. Jenom na podlaze. Catalysty mám 3.7. Nevíte někdo co s tím?
Printable View
Nějak mi v téhle hře blbnou textury. Dělají se na nich takový barevný pruhy. Jenom na podlaze. Catalysty mám 3.7. Nevíte někdo co s tím?
Halo byla jedne z her co jsem vcera zkousel, na 3.7 mi to šlo ale kousaloseto (to je ale vina mojí karty), na catalystech 3.6 to pro změnu nejde vůbec a píše že nemám DX, to samé píše kámošovy s geforce3 takže bych to viěl na drivery, je asi blbě předělaná na PC.. :-(
hod jsem obrazek jak ty pruhy vypadaji. Zkus dat do prikazove radky -use11 jestli se to nezlepsi,Fast Writes mas vypnute ?Citace:
Původně odeslal Koudy
To je divne. Me to s cat 3.6 nejelo vubec,napsalo to neco o starem ovladaci a s 3.7 to jede korektne. Jeste jsem taky nainstaloval ty DX9 co byly na tom cedlu.
mě to na win2ksp4 jelo asi 10fps :-)
no už to byla rozmršená instalace os
teď už winxp nový instal a je to v poho :arrow:
No já nevím,mě to na mojí sestavě a catalystech 3.4 jede naprosto v klidu.
fast writes muze delat"vadne textury?"Citace:
Původně odeslal Spajdr
když jsem zkusil zapnout fw v biosu, tak mi už na desktopu ve win opruzovaly místama proužky :|
ve hrách se rozpadal obraz, nebo rovnou bsod
Fast write mozes s kludom odstavit. Ten je uplne zbytočný. A inak odporúča to aj omega.....
ano vypnout, na ati jsou s tím jen problémy
na nvidii kartě jsem s tím problém ale neměl
Ani ja som na Geforce nemal s tým problém, ale nevnímam to ako problém ani tu. Mám to proste v biose vypnuté a hotovo. Nejaký úbytok výkonu som nezaznamenal.
Ty problémy s Fast Writes je hlavně na R9600(PRO) na R9700 a R9800Pro minimálně.
Z coho pramenia tie problemi ??? Zeby zla implementacia AGP :?:
a nezáleží také na čipsetu/desce?
no já nevim,já mam Fast Writes normálně zapnutý a žádnej problém.
Ja jsem s R9700 ani ted s R9800 s FastWrites problem nemel :-)
Dobrý dobrý. Tak kde se tahle svělá vymoženost vypíná???
záložka ATi SMARTGART .. rychlý zápisCitace:
Původně odeslal Koudy
zajímavé že v některých hrách mi to vypnutí naopak přidalo na rychlosti :wink:
Tak tady je ten obrázek...
http://koudy.webz.cz/halopruhy.jpg
Jinak, když vypnu Fast Writes, tak místo pruhů je žluto-zelená plocha...
Uz nekdo prisel na to jak vyresit problem s Halo, jak pri spusteni hra hodi fatal error a neco o tom,ze je vypla akcelerace a at se spusti diagnostika dx,ktera je ovsem v poradku?? Vsechny ostatni hry jedou samozrejme v pohode, jen to halo zlobi. A to jak na cat 3.7 tak 3.6 a dela to u kamose na R9500@9700.
a přidání příkazu do zástupce halo -vidmode 1024,768,85 nepomohlo ?Citace:
Původně odeslal Hombre-CZ-