Kde mam zohnat gumu na vyrezanu bocnicu.
Vyrezal som ju frezou a potrebujem gumou to oblozit.
Ale potreboval by som gumu v tvare "U" aby som to tam mohol nasunut. :-)
Printable View
Kde mam zohnat gumu na vyrezanu bocnicu.
Vyrezal som ju frezou a potrebujem gumou to oblozit.
Ale potreboval by som gumu v tvare "U" aby som to tam mohol nasunut. :-)
Ja som na to nasiel dobry drot.Je to dvojlinka v takom gumovom obale.Ma to asi 3*5mm.Takze to z jednej starny narezes vytiahnes tie 2 droty, a mas ucko ktore potrebujes -je to najlacnejsie, takze obehni obchody z kablami..
Já na to lepil takovou malou bužírku, i když sem nepotřeboval. Ale pak se mi tak nějak opadala. Tak sem jí strhnul a mam to bez ní.
Aky drot si myslel lebo ja by som tam potreboval cca taky aspon 5mm siroky z jednej strany lebo plech je trosku oskrabany od frezy !! :-(
no ja jsem udelal to samy .. tak y jsem schanel vsude to U pripadne neco jako X ale nkonec jsem skoncil u kabilku ... koupil jsem takovej .. presne jak rika. cernej drat v kterym jsou dve zili .. ja jsem je nerizl nozem na koberce a draty vytahl . .. ucinnost je stejna .. akorat se mi moc nepovedlo to rezat rovnomerne i kdy jsem se snazil .. takze je to nic moc . . dal jsem to akorat na otvoru na vetraky a n ato plexi jsem to nedaval rpotoze to bylo osklivy .. chce to neco co uz je pravidelne vyrizly . .. az na aneco prijde tak dej vedet ..
Ani moj rez nebol najrovnejsi...
podle me je to nemozny ... ani superman by to neriz rovnejs ... rezal jsem to milimetr po milimetru a ackoliv jsem porad koukal ze je to rovny tak vysledny efekt stal za hov.no. ..Citace:
Původně odeslal Marek
.... je prave to naprd... řešim tren samej problem... :(
co tam dát aby to nemělo ostrý hrany a nevypadalo to blbě... dybyste na něco přišli, taxe ozvěte,,... ;D
v motoshopu... ;D
ne vážně, zjistil sem totiž, že na mý přilbě ja taková supr bužírka (která se furt odlepuje), která by byla na case jak dělaná (zkoušel jsem to->bezva), tak sem zašel do motoshopu, jestli ji náhodou nemaj...
Neměli, ale prej objednaj (za pár kaček), jenže to bylo v červnu, 2 měsíce jsem tam jezdil, jestli jim ta bužírka nepřišla - no nepřišla. Pak sem to vzdal.
Ale zas tam někdy zajedu a voptám se.
mel sem stejnej problem s buzirkou! uriznout to rovne to nejde! schanel sem se po necel lepsim vsude mozne a nic...
tak sem se nato vy*** a zezoufalosti sem koupil cernou izolepu za 12kc (takovou pruznou, jakoby pologumovou) ;D trocha snazeni nalepit to rovne a svete div se ono to vypada DOBRE!!!
Druha moznost je rezat rovno a neodriet to ako som spravil ja.A nepotrebujete ziadnu buzirku a vyzera to lepsie.
.. nevim esli to vypadá líp nebo ne, ale tady de vo to gde to sehnat.... :wink: a ten motoshop sem uz taky zkousel....
... a řezat rovně je napytel.... dyž to necháš vykroužit vykružovákem tak to má ostrý hrany a to i ze šukapilky a pod.... 8-)
Ja to spravil tak ze som kupil lesklu izolacku a trosku som sa posnazil .
Vysledok bol pekny .
Ale tu gumu by som vyskusal.
Plexi neviem cim tam mam pripevnit ? :-( Hladal som dajake pekne srubky .Asi daco take ake ma GABO na BLUE ALIENovi. Tie su fakt pekne. :-D
myslim si ze takovejhle gum se pouzivat hodne a kdekoliv. Jen se musi zjisti kde a na co :wink: ... porad nad tim premejslim .. jinak ja to mam to okynko urizly rovne ale ta guma by se mi libila vic
Asi ostanem pri izolacnej paske :-(
no uvidis co je lepsi .. ta izolacka nic moc .. :roll:Citace:
Původně odeslal Platon
Na lepsie som ete neprisiel .
Ale ta izolacka docela ujde :-)