uz se tesim..v unoru si budu stavet novej comp..sem zvedavej na cenu AMD64..
Printable View
uz se tesim..v unoru si budu stavet novej comp..sem zvedavej na cenu AMD64..
No u Nas v AGEMe maju A64 za nekrestanskych 15500 bez DPH
Hmm tak to si sa asi nepozrel kolko sotji P4 3.2GHz kuaa. Ten stoji posratych 23500SK bez DPH kuaaa. Neviem co vsetci cakate od uplnej novynky na trhu ked je to najmodernejsi procak. A ze P4 sotji omnoho viac a pritom je dost shitozny oproti Athlonu64 tak to vam nevadi.
HAWK
wow... novynky... ???
No ja to viem ze oproti P4 je to lepsie ale aj tak je to aspon na mna zatial moooooc drahy spas.
Lenže zatiaľ je to aj o tom, že výkon 3,2GHz PIV dosiahneš aj pretaktovaním slabšieho modelu a tým pádom ho máš za menej ako tretinovú cenu toho 3,2.
Kdežto keď chceš dnes A64, tak jeho slabšiu variantu za tretinovú cenu nezoženieš... Ale aj tak je lacnejší a výkonnejší ako 3200+ Barton. A ak prestane byť novinkou a prídu aj lepšie taktované modely, tak cena pôjde na prijateľnú úroveň...
JOJO presne ako napisal LtK.Takze budem cakat.
NJ ale niekto nexe taktovat ale xce mat najvykonnejsi procak ... tak uricte je natom lebsie AMD pretoze je lacnejsi a ktomu je to totalna HOT vec a ponuka ovela viac ako P4 !! A ked xces mat nieco lacnejsie ako Athlna64tak si kupis Bartona2500+ a taktnes si ho na 3200+ kazdy kusok.
Akurát som dnes pozeral cenník agemu a Barton 3200+ bol drakši ako Athlon64 Kua Kua.
Aj tak najlepšia cena je pri tom FX :wink:
asi tak:)) P4 3,2 uz je nejaky ten patek na trhu..Citace:
Původně odeslal Wuuduu
kupovat bartona 3200+ je blbost ja sem kupil 2500+ a mam HOODNE vic nez 3200+ a za HOODen mene penez.... :idea:Citace:
Původně odeslal XanFX
On myslel Athlona 64 :wink: Wuuduumu se spis neliby novynky s tvrdym I ???Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
pro me nje zasadni ze je na trhu uz 64 bitovy OS...a kdyz to pobezi na spolecne s 64 bitovym desktopovym proceosrem...uz se tesim na testy..doufam,ze to nejaky servry v zahranici prubnou dat linux SuSe na AMD64 (2GHz) a napr. na PIV 3,2...uz takhle to bylo vcelku vyrovnany s PIV 3GHz , tak ve spojenim s 64bitovym OS...
AMD GO GO GO
64bitvý OS je síce pekná vec, ale musia byť na to prispôsobené aj programy... V prvom rade budú zo 64bitov profitovať databázy, náročné vedecké výpočty a podobne... Kým to bude mať markantný význam aj pre nejakého bežného usera... Ešte uplynie času... :?:Citace:
Původně odeslal Ganja-NIN
Stačí sa pozrieť, ako sa optimalizuje soft na 32 bitov - takých, čo z toho dokážu dostať meximum nie je až tak veľa... Dnes ide prevažne o rýchlosť vývoja, nie o to, či to zaberie 10,20, alebo 100MB v RAMke, či to pobeží na 1GHz, alebo až na 2GHz procesore. Hlavne nech to robí čo to má a nepadá to... Optimalizovať sa to bude, až keď na to zvýši čas a toho nikdy nie je dosť... :?: