http://www.digit-life.com/articles2/...00-nov2k2.html
Printable View
hmm ... me by spis zajmala nova via kt400a .... nemate nekdo link na nejaky podrobnejsi preview - pripadne, kdy bude k dostani u nas ???
Jasne kT400 bez A je uz out of date :lol:
KT-400A bude az pristi rok :-D ...s tim at se dou zahrabat....to uz je zabitej chipset
Preco mas dake backstage informacie ?
beavis: Neviem ci som to cital tu, ale VIA dala vediet, ze sa uz "nebudu vydavat revizie A a pod. /KT333CE/, lebo potom zakaznici chcu len to najnovsie a tie starsie sa im nepredaju.
Ale aj tak si to urcite zistime, no nie?? :roll:
kdyby to udelali poradne dycky hned napoprve, nemuseli by pak vydavat revize ;D ... kt400a me zajima hlavne proto, ze ma konecne mit funkcni delicku 1:6 a snad i dual pristup k pametem (jako nforce2) :oCitace:
Původně odeslal salwator
ja viem, bolo by to vsetko pekne, ale kazdy vidi jak je to v skutocnosti!!
KT333 sa mal volat KT266B a KT333CE mal byt KT333!! :oops:
Kazdy rad caka na Ackovu verziu - naco ? Podla mna sa neoplati cakat jedine ak musis mat stale to naj top... Ved po 686/A/B sa uz snad poucili a nepredavaju bordel ako predtym. Co by do toho KT400 naprali ak by tam dali pristup do mem ako nForce2 tak to uz hej ale podla mna tam nic dramaticke nebude. Kolko tipujete ze vyde este cipsetov od VIA na socketA procaky ? 1 ? 2 ? chystaju na hamera ...
A dokonca v tom teste nieje ani jedna EPOXA kuaaaa.