Skusali ste? Ake to ma BUGs? Ci to mam vobec tahat
Printable View
Skusali ste? Ake to ma BUGs? Ci to mam vobec tahat
ja by som ostal pri verzii 5.5.10.x, zaberá menej miesta a verzia 6 ešte nemusí byť dobre doladená a pochybujem že prináša nejaké zlepšenia
jj taky jsem se rád vrátil k v5.5. Ta 6 dělá moc a moc věcí jinak než by člověk očekával :?
napr. ???
6ka je dobrá. Vypadá mnohem lépe a pracuje se s ní lehce a intuitivně. Pro "lamy" je supr; pro mě je dobrej :wink:
Kámoš v něm zkoušel vypalovat DVDčka a nechce to potom přehrávat Power DVD 4.0, ale Win DVD to přehraje. Když to ,ale přepálí na Nero 5 tak jede.
kde se da stahnou nejhakej patch na tuto verzi NERA? ja sem jen nasel rovnou verzi 6.0.1.9 celou ke stazeni a ta ma pres 20MB tusim!-ja bych si chtel jen stahnout patch na tuto verzi-odkud se to da stahnout?!
dik
skúšal si www.nero.com :?:
ja, jasne, ale nikde sem to tam nenasel-mozna su slepej!Citace:
Původně odeslal Wizzard
Patch z 5 na 6 nie je. Musis to nanovo nainstalovat s novym cislom.
Mne zas blbne napalovanie. Nejde napalit plne CD, kopirovanie aj overburning ide, no pri klasickom paleni na neho nedostanem viac ako 500MB - proste mi CD vypluje s tym, ze nema dost miesta na palenie. Verzia je 6.0.0.15 a system XP Pro SP1 (robi to aj bez a na Me to ide uplne v pohode)
Mne zas blbne napalovanie. Nejde napalit plne CD, kopirovanie aj overburning ide, no pri klasickom paleni na neho nedostanem viac ako 500MB - proste mi CD vypluje s tym, ze nema dost miesta na palenie. Verzia je 6.0.0.15 a system XP Pro SP1 (robi to aj bez a na Me to ide uplne v pohode)
ale ja ma verzi 6.1.1.5 a ale chtel bych patch na tu novou 6.1.1.9 chapete?
jiste, ja chapu, aheadi sice nedavno vydali patch na bug ve verzi 6.0.0.15, ale to je opravdu jen patch, opravujici chybyCitace:
Původně odeslal Neller
musis proste stahnout cely nero60019.exe - funguje zaroven jako update