Nemate nekdo CHIP cislo asi 8? Potreboval bych jak dopadl test LCD monitoru 17". Myslim ze CHIP TIP dostal HANSOL H750D-S stribrny LCD 17 monitor (DVI+repro) a potrebuju se ujistit. Dik moc
Printable View
Nemate nekdo CHIP cislo asi 8? Potreboval bych jak dopadl test LCD monitoru 17". Myslim ze CHIP TIP dostal HANSOL H750D-S stribrny LCD 17 monitor (DVI+repro) a potrebuju se ujistit. Dik moc
no v testu byl jediny hansol 710 a ten ho nedostal
jinak dostaly ho
eizo 557
aoc 721a
iiyama e430s
ale ty testy jsou stejne nic nerikajici
no v testu byl jediny hansol 710 a ten ho nedostal
jinak dostaly ho
eizo 557
aoc 721a
iiyama e430s
ale ty testy jsou stejne nic nerikajici
To se mi ale nezda. Ja jsem to cetl asi 2x a jsem si skoro jistej ze to je hansol, no kazdopadne to neni ani jeden z tech 3 co pises. Oni tam byli 2 testy, jeden nejak driv, to byli asi jen 4 LCD a o prazdninach, tak asi ten 8 mesic tam testovali aspon 8 - 12 LCDcek 17" (mozna nejaka 15" mezi nima). Jeste si pamatuju ze to byl jedinej monitor co umel rozlisovat super tmavy i svetly odstiny sedi a psaly ze je i pro designery. A bylo to na levy strance vlevo dole,myslim. Prosim, projdete par cisel. Dik
ne webu Chipu jsi se zkousel divat ? Ja jsem si z tama o prazdninach stahoval nejake vydani, kdyz jsem neco hledal.Citace:
Původně odeslal ScanX
No ja nevim, ale dost se divim, ze by hansol mohl dostat nejake oceneni, jsou to straslivy shity. Naopak u eiza se neni cemu divit....
Na webu jsou testy s 3 mesicnim spozdenim takze to tam jeste neni,jen ten starej test.
Taky jsem se divil ale myslim ze to fakt vyhral, asi se jim neco povedlo :)
je to tak jak rikal nicx...
hansol:
plus nabidka videovstupu
plus tv
plus dalkac a to je vsjo
minus cena
minus sitny rozliseni
takze asik fakt nebrat u jen kvuli resolution.......... jinac jsem nadmiru spokojen se svym acerkem....