Osobne by som ich nikdy nekupil, ale napaloval som kamosovi, prebehol som ich CDR identifierom a ten vyhodil vyrobcu TY. cena je cca 22sk. Oplati sa ist do nich z hladiska dlhodobeho zachovania dat? (Fotky,...)
Printable View
Osobne by som ich nikdy nekupil, ale napaloval som kamosovi, prebehol som ich CDR identifierom a ten vyhodil vyrobcu TY. cena je cca 22sk. Oplati sa ist do nich z hladiska dlhodobeho zachovania dat? (Fotky,...)
Sentinel býval celkem šmejd, ale Tayo Yuden je zase trochu jiná kvalitativní kategorie...a teď babo raď ;D
já myslim, že budou dobrý...pokud cdr identifier nekecá :roll:
Jestli je to fakt TY, tak bych je s klidem bral, patri mezi nejlepsi. A ke znacce Sentinel - jedna nejmenovana brnenska firma (ktera snad jedina v CR oficialne TY prodava) mela sveho casu v nabidce diskety Sentinel, a ty patrily taky mezi nejlepsi.
já měl sentinel cd-rw a byl to shit...ani nevim, kam zmizelo...asi se přede mnou schovává... :lol:Citace:
Původně odeslal Mymak
A jaký maj ty TY Sentinel barvivo?
Hm, to bude tazke, vypadlo mi to z hlavy... Ale AZO ani SAZO to nebolo.
To CD uz doma nemam. Nema niekto iny? Prebehnite ich niekto, najlepsie hodit sem screenshot. Ze ja som to zabudlivec neurobil... :oops:
Pokud to jsou TY, tak se nezozmýšlej, ale ty poslední TY 48x jsou velice háklivé na UV záření. Bude nutné je ukrývat před přímým sluncem. Tady jsem četl, že při vystavení slunci po několika dnech zrůžověla odrazová plocha a jsou nečitelné. Tak nevím?Citace:
Původně odeslal Axel
podívej se na www.cdr.cz tam majíněco málo o kdejakém mediu...
Na CDR nic nie je... Akurat to, ze lacne TY su takisto naprd. CD asi zavriem do suflika do cierneho boxu, inak o nich pridem.
TY umí udělat dobré i špatné kusy, vše se odvíjí od barviva a ceny, já bych radil nebrat. Více na www.cdr.cz
Souhlasim. Fakt už nevim, který CD mám kupovat. Jedu teď na Plextory 48x (TY, cyanin) z CC, a TDK Speed-X 48x(TDK, ftalocyanin), příp. TDK Metallic 48x (TDK, cyanin) a doufám, že alespoň ty první dvě jsou dobrý a vydrží mi dlouho ???Citace:
Původně odeslal Špeta Marek
Co mam starsi Sentinely jsou to vsechno TY a naprosta spokojenost - i kdyz se me osobne moc neliby cena,ale tobe vyhovuje niceho se neboj a vem je - budes spokojen