-
Piskajici monitor
Ahojda, uz se to tady nekolikrat resilo, ale moc jsem tomu nevenoval pozornost, protoze to nebyl muj problem. Asi pred 2 hodinama jsem si koupil monitor Hyundai IQ Q790. V krame jsem si ho nechal predvest (ten chlapek uz byl pekne nas...., protoze jsem tam stravil skoro hodinu ;D ) ale tam clovek nepozna, jestli to piska, nebo ne. Tenhle monitor piska pri textovym modu (CRT) a taky trosku v 640*480 a kdyz ho necham uspat, tak taky piska. Pouzivam na nem rozliseni 1024*768 na 100Hz a nepiska. Je mozny, ze to casem prestane delat? Nebo je to na reklamaci? Uz toho mam docela dost, protoze jsem mel problemy s AOCckem a musel jsem to 3x reklamovat kvuli vadny geometrii, nez mi vartili penize. Diky za odpovedi!!!!!!
-
me piskal monitor, kdyz sem mu v Powerstripu nastavil veliky frekvence!
-
Nemozes pouzit hladanie a precitat si, co tu k tomu ludia pisali ???
-
uz to rikam podruhe............ v mem pripade piskajici adi 5ap + hruba sila a voalaa ticho....... rikam svihni do nej... zhora
-
to rainbow: neni nahodou u toho tveho druheho compu ten monitor toto? 14" ADI model# vd-495
-
Nie, to moje je 15" (oficialne 1024x768@85Hz, neoficialne 90Hz). Piska pri suspende odkedy ho mam (4 roky).
-
No tak jsem do nej zkusil trosku "bouchnout", ale kulovy jsem si pomoh. Voni tam totiz dokonce piskaj veci dve. Jednak to jsou vychylovaci civky na obrazovce, ktery piskaj hlavne v 640*480 a po zahrati dokonce trochu i na 1024*768 a jednak je to trafo, protoze kdyz ten monitor vypnu, tak to piska (ale jinou frekvenci) taky. Jo, mam u nej problem, ze nejak nefunguje Plug&Play, protoze mi ho WinXP vzpisuje jako "Neznamy monitor" misto "Monior Plug&Play" (zkousel jsem pres PowerStrip precist info z monitoru a ten prej PNP nepodporuje, nebo v nem nejsou zadny data) a mam jeste ten problem, ze se nechce po vzpnuti PC vypnout. Takze ho tenhle nasledujici tejden hodim na reklamacku, snad uspeju :roll: , protoze PNP umet ma a neumi!
-
jj hruba sila pomaha i u me :wink:
-
IIyama VM PRO 452
Takze kdyz mi XP nejsou schopny nadetekovat monitor jako Plug and Play a misto toho mi tam cpou Vychozi monitor... tak to je chyba monitoru? Driv jsem totiz nemel s timhle problem... stahnul jsem driver pro muj typ i ze stranek iiyamy a stale je to jen "vychozi monitor". Myslite teda, ze to je chyba monitoru? Okna sem x-krat reinstaloval... DIKY!